Erhvervsmedlemmer // Kvadrat

Kvadrat

Vi er Kvadrat
 
Kvadrat har været førende inden for tekstilinnovation siden 1968, hvor virksomheden blev grundlagt. Vi producerer moderne tekstiler og tekstilrelaterede produkter i høj kvalitet til arkitekter, designere og private forbrugere til brug i offentlige rum såvel som private hjem. Vi er en progressiv designvirksomhed, der konstant udforsker grænserne for tekstildesign og den kreative anvendelse af vores produkter inden for mange forskellige områder. Kvadrat stammer oprindeligt fra Ebeltoft og har dybe rødder i den skandinaviske designtradition. Vores lange kulturarv er en vedvarende inspirationskilde for os, selv om vi i dag er en kosmopolitisk virksomhed med globalt perspektiv og en international kundekreds.

Vi har hovedkontor i Ebeltoft og Showroom i København. Herudover har vi datterselskaber i 25 lande fordelt over det meste af verden. Vi er i alt 550 kolleger globalt.

Det er essentielt for os at kunne tilbyde de rigtige produkter til de rigtige segmenter. Derfor sikrer vi og fastholder vores designlederskab med konstant at udforske og udfordre tekstilernes egenskaber og udvikler produkter med lige vægt på æstetik, teknologisk indhold, markedsbehov- og potentiale. For at forblive forrest skal vi have en åben tilgang til innovation og kreativitet og være i stand til at trække på bredere og dybere kilder til idéer. Derfor er vi afhængige af at tiltrække de rigtige medarbejdere på alle niveauer. I Kvadrat arbejder vi vedvarende med læring og udvikling og sigter mod en stærk balance mellem resultater, adfærd og læring.

Se mere om Kvadrat på vores hjemmeside www.kvadrat.dk eller følg os på sociale medier.

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21