Erhvervsmedlemmer // Scandic Aarhus City

Scandic Aarhus City


Scandic Aarhus City ligger centralt placeret i Østergade lige ved Strøget med spændende butikker og stormagasiner. Hotellet er Scandics andet hotel i Aarhus.  

Hotellet er centralt placeret i byen i gåafstand til shopping og seværdigheder som Den Gamle By og ARoS med det kendte kunstværk "Regnbuen". Lige uden for hotellet er "Strøget", Aarhus' gågade med butikker samt stormagasiner som Magasin du Nord og Salling. Fra nogle af vores øverste hotelværelser på femte etage kan man nyde en enestående udsigt over Aarhus by, med kig til ARoS, Aarhus Havn samt skovene og strandene. 

Hotellets bar og restaurant, The Grill - Drinks & Dining ligger i hjertet af hotellet og er det centrale mødested for gæster og for århusianerne. Her kan man nyde en drink, spise en god middag, drikke en god kop kaffe, eller bare slappe af. På toppen af Scandic Aarhus City findes solceller, som forsyner hotellet med strøm svarende til 90% af forbruget på værelserne. 

Hotellet er et af Danmarks mest tilgængelige hoteller med 22 handicapvenlige værelser og et konferenceområde, som ligeledes er fuldt tilgængeligt. Hotellet er svanemærket og lever op til de skrappe miljøkriterier. Scandic Aarhus City tilbyder hele 228 moderne og veludstyrede værelser med bl.a. fladskærmstv og trådløst internet samt en stor konferenceafdeling med plads helt op til 300 gæster. Scandic Aarhus City er blevet tildelt priserne Travellers´ Choice 2013 og Certificate of Excellence 2014 af TripAdvisor. 


Læs mere om Scandic Aarhus City her

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21