Erhvervsmedlemmer // Wavin

Wavin


Wavin er Europas førende producent af plastrørssystemer. Vi bringer moderne komfort ind i hverdagen, og vi er overlegen under overfladen! Siden 1955 har vi opbygget et stærkt brand på både det danske og en lang række europæiske markeder inden for systemer og løsninger til vand, afløb og VVS. 
 
Wavin i Danmark er en del af den internationale Wavin-koncern med 6.000 medarbejdere i 24 lande og en omsætning på 1,3 mia. EUR. Wavin ejes af Mexichem med mere end 16.000 medarbejdere globalt.
 
Hos Wavin byder hver dag på nye udfordringer og forandringer - uanset jobfunktion. Vi skal konstant være bedre for at klare os i konkurrencen, og med afsæt i værdierne "Fleksibilitet, Pålidelighed og Innovation" satser vi på nytænkning, handlekraft, optimisme og målrettet udvikling.
 
Som ny på Wavin-holdet kan du komme vidt omkring. Vi tilbyder mange arbejdsområder, udviklingsmuligheder og karriereforløb – og vi mener, at Wavin har de bedste rammer for et spændende og indholdsrigt job. Og det er op til dig at udfylde rammerne. 
 

Læs mere om Wavin her

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21