PH på ny! PH’s sange i ny fortolkning
// onsdag D. 30. oktober kl. 19:30

Alm. pris: 110/120 kr

Medlemspris: 60/70 kr

 

Poul Henningsen har aldrig kørt den lige vej – det gør musikken her heller ikke. Mens rytmen vugger i fjedrene, går turen fra hovedvejen og ud af spændende, snoede sideveje.

Oplev Margrete Grarup og Michael Sunding, når de fortolker PH’s tekster, i anledning af hans 125-års fødselsdag i 2019. Koncerten er arrangeret af Studenterpræsterne Aarhus og Studenterhus Aarhus.

Margrete Grarup og Michael Sunding har fintunet musikken til PH’s tekster og fundet plads til en masse begejstring - med dem bag rattet kører dette stykke danmarkshistorie, med dens rigdom af ord, nu videre i fuld fart og fineste form. Ser man på PH’s udtryk som tekstforfatter, er spændvidden enorm, med alt fra børnerim til revysatire, fra sjov til samfundsrevsende, fra syre til base - og på samme måde spænder Grarup og Sunding musikken op, så den understreger ordenes naturlige PH-værdi.

Margrethe og Michael tager deres egne musikalske baggrunde med ind i de gamle viser, og fører dem frem i tiden med kærlige smil, genkendelsens glæde, små overraskelser, følsomhed og finesse. Der skal nok være noget for enhver smag, for som PH skriver: ”Der findes ikke dårlig smag. Der findes kun god smag, og den er dårlig.”


Koncerten afholdes i caféen i Studenterhus Aarhus, og der er selvfølgelig adgang for alle! Køb din billet i forsalg, og spar lidt ekstra. Der er mulighed for at købe kaffe, te, øl, vin og meget mere i caféen.

ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️

Dato: 30. Oktober 2019
Tid: Dørene åbner kl. 19:30. Koncerten begynder kl. 20:00.
Medlemspris: 50,- + 10,- gebyr (forsalg) / 70,- (i døren)
Alm. pris: 100,- + 10,- gebyr(forsalg) / 120,- (i døren)
Parkering: Gratis v. Fredrik Nielsens Vej
Adgang: Der er adgang for rullestole og gangbesværede fra parkeringspladsen ved Fredrik Nielsens Vej

Køb dit medlemskab af Studenterhus Aarhus her, og vær med til at gøre en forskel for studielivet, samtidig med at du sparer penge på arrangementer og drikkevarer ⬇️
https://billet.studenterhusaarhus.dk/48684/Medlemskab

Læs mere om Studenterpræsternes arbejde her ⬇️
https://studenterpraest-au.dk/

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21