Nyheder //Få seneste nyt

Dansk syrerockband skruer op for fuld smadder, når de besøger Studenterhus Aarhus
// onsdag D. 21. november kl. 09:49

Syrerockbandet Fribytterdrømme skyder deres efterårs-tour i gang, når de slår vejen forbi Studenterhus Aarhus. (Foto: Daniel Buckwald)
Syrerockbandet Fribytterdrømme skyder deres efterårs-tour i gang, når de slår vejen forbi Studenterhus Aarhus. (Foto: Daniel Buckwald)

Dansk syrerockband skruer op for fuld smadder, når de besøger Studenterhus Aarhus

Fribytterdrømme gæster Studenterhus Aarhus igen efter en hæsblæsende efterårsturné.


Astrid Krog Hübbe, Mathilde Pedersen og Frederikke Nyborg


Fribytterdrømme optræder i Studenterhus Aarhus d. 22. november, og gruppen har siden 2011 skabt dansksproget psykedelisk syrerock. Det var forsanger Lau Ingemann Vinther Pedersen, som dannede Fribytterdrømme - i dag bestående af seks energiske musikanter. Han havde en drøm om at samle sine gamle Svendborg-drenge for at stå på en scene sammen. De ville have det sjovt.

Fribytterdrømme har efterfølgende udgivet flere albums og har med udgivelsen Superego i 2017 gennemgået en radikal forandring. Den kreative proces er fornyet. Tonerne fra den nye single Hullasignaler bringer det danske sprog i syrede rytmer. Deres særegne lyd har skabt dem stor succes - særligt på sommerens festivaler.

Fribytterdrømme har haft et stormfuldt år, hvor spillesteder som Smukfest, Heartland og Roskilde Festival har dannet ramme for bandets koncerter. De har sågar haft succes i udlandet, med besøg på den norske branchefestival by:Larm.

Bandet er blevet overdrysset med stjerner og rosende ord de seneste år, bl.a. fra Gaffa som kalder deres lyd: “En fed og åben kombination og et godt alternativ i en ellers langsom genre.”

Inden koncerten, i Stakladen på Studenterhus Aarhus, går det aarhusianske band Turquoise Sun på scenen med god musik badet i farver. Bandet har bl.a. spillet på Spot Festival.

Praktisk:

Koncerten finder sted torsdag d. 22. november. Dørene åbner klokken 20.00. Billetter kan købes på Studenterhus Aarhus’ hjemmeside eller i døren.

Forsalg: 80 kr. for medlemmer af Studenterhus Aarhus / 100 kr. for ikke-medlemmer.

Dørsalg: 100 kr. for medlemmer af Studenterhus Aarhus / 120 kr. for ikke-medlemmer.

Billetter kan købes her

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21