Nyheder //Få seneste nyt

Glitter og glamour i nattøj
// fredag D. 24. februar kl. 10:00

Søndag d. 26 februar ruller Studenterhus Aarhus igen den røde løber ud og åbner dørene til Oscar Night i Studentercaféen.

Af Anna Kirstine Due 

Søndag nat er det igen tid til uddelingen af filmverdens mest prestigefyldte priser, når Oscarshowet 2017 løber over skærmen. For en aften bliver livet for de studerende i Aarhus fyldt til randen med glitter og glamour, når Studenterhus Aarhus åbner dørene, finder den røde løber frem og viser det traditionsrige show på storskærm i studentercaféen.

Sidste år blev det desværre ikke til nogen danske Oscar-statuetter, men håbet tændes igen i år, hvor hele to danske film og en dansk skuespiller er nomineret.

Vores håb og jubel skal i år rettes mod Viggo Mortensen, som er nomineret i kategorien 'bedste mandlige skuespiller' for sin rolle i 'Captain Fantastic', mod kortfilmen 'Silent Nights' og ikke mindst den danske spillefilm 'Under Sandet'.

Der er derfor rig mulighed for sommerfugle i maven, gys og suk når showet sparkes igang af årets Oscar-vært Jimmy Kimmel.

Studenterhusets uundværlige frivillige vil igennem natten sørge for den gode stemning og masser af hygge.

Der er naturligvis gratis adgang, og du kan købe bobler og andre gode sager, der kan holde dig kørende hele natten og få dig til forelæsningerne mandag morgen. Du bliver muligvis lettere klatøjet, men vi lover at du vil være fyldt op med nok stjernestøv til at få dig flyvende gennem ugen.

Info:

Dato: Søndag d. 26 februar 

Tidspunkt: 23-05
Pris: Gratis
Sted: Studenterhus Aarhus, Studentercaféen, Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus C

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21