Nyheder //Få seneste nyt

Månedens SU-venlige madtip: Eksamensvenligt
// mandag D. 15. maj kl. 07:55

Månedens SU-venlige madtip

Maj måned er over os og det betyder forår, men for de fleste studerende også eksamen. Hvis du synes, at overskuddet og pengene er små, så fortvivl ej! I denne måneds udgave af SU-venlige madtip, tipper vi dig om de billigste og lækreste take-away steder i Aarhus.

Af: Emma Ruth Kjærsgaard, Frivillige i Studenterhus Aarhus

Ana Frugt og grønt

Tordenskjoldsgade 22, 8200 Aarhus N

Efter min mening Aarhus’ bedste grønthandler. Når jeg ikke orker at lave aftensmad, smutter jeg altid her forbi og køber en rulle. Man kan vælge falafel, kebab eller kylling, og så mixer man selv fra et stort udvalg af både tzatziki, haydari, humus og til sidst forskellige typer salater. Min favoritblanding er kebab med ramsløg og aubergine blandet med tomatsalat og rødkål. En rulle koster mellem 29-35 kr og det samme koster en salat!

Se mere her

Aarhus Street Food

Ny Banegårdsgade 46, 8000 Aarhus C

Et helt genialt koncept. Du kan vælge lige hvad du har lyst til, og de fleste madboder er relativt billige. Hvis I er flere der skal spise sammen, behøver I heller ikke beslutte jer for indisk, thai eller frikadeller – I kan få det hele her.

Se mere her.

Charlies Café

Guldsmedgade 17, 8000 Aarhus C

Charlies i Guldsmedegade laver lækre sandwich, salater og burgere og så giver de studierabat!

Se mere her. 

Matematisk Kantine

Ny Munkegade 116, 8000 Aarhus C

Matematisk Kantine er altid et sikkert hit. Aftenbuffeten åbner efter kl. 17 og man kan på deres hjemmeside tjekke, hvad der serveres om aftenen. Ofte vil det være måltider, som man ellers kun får hjemme hos mor, så hvis man sidder med en ustyrlig lyst til sovs og kartofler, er Matematisk Kantine stedet. En tallerken koster mellem 35-50 kr, alt efter hvor meget forskelligt man vælger. Deres salatbar kan også anbefales og er ligeledes billig! Hvis man vil have restaurantstemning, er det værd at tjekke kantinen ud om aftenen, hvor der er levende lys på bordene og mulighed for at bestille bord.

Se mere her.

Vietnamesiske spisesteder

Pho C&P Sønder Allé 14, 8000 Aarhus C og Comviet Nørregade 8-10, 8000 Aarhus C

Hvis du elsker friske forårsruller, Bahn Mi-sandwich og en ægte vietnamesisk iskaffe, er det værd at tjekke de mange vietnamesiske spisesteder i Aarhus ud. De er ofte billige (og sundere!) alternativer, og for meget lidt penge kan du få både forret, hovedret og dessert.

Mine favoritter er: Pho C&P og Comviet.

Mr. Mums

Jægergårdsgade 12, 8000 Aarhus C

Hos Mr. Mums kan du få billige sandwich og salater. Mr. Mums ligger både i Højbjerg og på Jægergårdsgade.

Se mere her.

Café Glad

Frederiks Allé 127, 8000 Aarhus C

Rigtig gode priser og rigtig lækker mad. Her kan du få både morgenmad og frokost: alt fra salater til sandwich, tærte, suppe osv. Deres juice er også et besøg værd.

Se mere her.

Klostergrønt & frugt

Klostergade 33, 8000 Aarhus C

Ligesom Ana frugt og grønt på Trøjborg kan du i Klostergrønt gå amok i lækre etniske delikatesser. Du kan blande din egen salat for cirka 20 kr. – et super billigt aftensmadsmåltid

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21