Nyheder //Få seneste nyt

Newbees Festival 2018 var en succes
// onsdag D. 10. oktober kl. 11:50

Newbees Festival 2018 var en succes

 


Ligesom forrige år var Newbees Festival 2018 i Studenterhus Aarhus en succes. Det var i år den 11. gang, at Studenterhus Aarhus’ upcoming-festival blev afholdt, og der var også i år mange positive overraskelser.

 

Særligt københavnske LOLA overraskede, da de for første gang spillede i Aarhus. LOLA blev hentet ind i sidste øjeblik grundet en aflysning og åbnede Newbees Festivals første dag med en kraftfuld future R&B-optræden. LOLA fyldte Stakladen med et stort lydunivers, og spillede numre som ‘Deeply’ og ‘They Say’, alt sammen tilført smukke visuals og et fantastisk lilla univers. Fredag lukkede JJ Paulo Newbees Festival med sine tunge afrikanske beats, og sammen med sine to dansere fik han sat publikum i bevægelse. JJ Paulos rap-tekster fortæller historien om en musiker med både dansk og afrikansk inspiration, og kombineret med hans stærke optræden, spår vi stor succes til den unge silkeborggenser med afrikanske rødder.

 

Der var i alt ni koncerter til Newbees Festival, hvor Studenterhus Aarhus, foruden LOLA og JJ Paulo, havde fornøjelsen af at præsentere Gwænno, SILQUE, Samzara, Zar Paulo, The Bowdashes, Schwarze Fiktion og RUSÍKA. De ni upcoming acts skriver sig dermed ind i historien sammen med andre bands, der efterfølgende fik deres helt store gennembrud, blandt andet The Minds of 99, Karl William, Ulige Numre, Wafande, Chinah og Moses: "Andreas”.

 

Vores fotograf var på besøg til Newbees Festival 2018. Se hans billeder herunder og glæd dig til Newbees Festival 2019, hvor Studenterhus Aarhus endnu engang giver upcoming acts muligheden for at vise sig frem på Stakladens store, historiske scene.

 

Se billederne fra Newbees Festival 2018 her:

LOLA (foto: www.jaceimages.com)

Samzara (foto: www.jaceimages.com)

SILQUE (foto: www.jaceimages.com)

Scwarze Fiktion (foto: www.jaceimages.com)

Gwænno (foto: www.jaceimages.com)

Zar Paulo (foto: www.jaceimages.com)

RUSÍKA (foto: www.jaceimages.com)

The Bowdashes (foto: www.jaceimages.com)

JJ Paulo (foto: www.jaceimages.com)

 

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21