Nyheder //Få seneste nyt

Tre stærke upcoming navne i Studenterhus Aarhus
// torsdag D. 06. december kl. 15:31

Studenterhuset Aarhus præsenterer Bear With Me, Juliet Knows og Pelican Beach
 

Det er årets næstsidste koncert i Studenterhus Aarhus, og med electro pop og R&B inviterer de tre danske upcoming bands op til dans i Stakladen.

 

Det er bandet Bear With Me som åbner ballet og årets sidste koncert i Studenterhus Aarhus. De har eksisteret siden 2016 og består af fem musikere med århusianske rødder. Med to stærke singleudgivelser i år og en optræden på Oppenheimer Festival, står Bear With Me klar til at invitere publikum på dansegulvet. Deres musik centrerer sig om vævende synths, stædige beats og insisterende vokaler. Udtrykket er både tankefuldt og udadvendt. Bear With Me er blevet sammenlignet med bands som Röyksopp, Washed Out, Tame Impala og Air.

Kvartetten, Juliet Knows, har skabt et alternativt popunivers, hvor en blanding af elektronisk synthesizerunivers og pop/rock guitarer danner grundlag for deres lyd. Nummeret ‘Alone With Me’ fra deres debut-EP "Change", er blevet anbefalet af DR’s Karrierekanonen tilbage i november 2017.  

Som afslutning på upcoming-ballet byder Pelican Beach på forføriske electro pop, med vibes fra 80’ernes æstetiske lyd og R&B. Musikuniverset læner sig op ad lignende kunstnere som Scarlet Pleasure og Phlake. Bandet brød i sin tid frem på musikscenen med albummet “Pelican Beach” i 2016. Deres seneste udgivelse fra efteråret, singlen “R2-D2”, hylder medlemmernes kærlighed til sci-fi-genren med referencer til Star-Wars og Star Trek. For lyttere af DR P3, er singlen efterhånden et velkendt track.

Koncerten med de tre aarhusianske bands er årets næstsidste koncert i Studenterhus Aarhus, og publikum kan forvente at blive varmet godt igennem.

For mig er disse tre bands, på hver deres måde, lyden af en sensommeraften i godt selskab. Den følelse vil jeg gerne have frem i publikum på en kold vinteraften midt i en stresset eksamensperiode,“ siger Heidi Nannberg, som er producer og programplanlægger hos Studenterhus Aarhus.

 

Find koncerten på Facebook her

Køb din billet her
 

Pris?

Dørsalg: 40 kr. for medlemmer af Studenterhus Aarhus // 60 kr. for ikke-medlemmer.

Forsalg: 20 kr. for medlemmer af Studenterhus Aarhus // 40 kr. ex. gebyr for ikke-medlemmer.

 

Hvor? Stakladen, Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus.

Hvornår? Mandag d. 10. december. Dørene åbner kl. 20.00, og koncerten begynder kl. 20.30.


For yderligere information kontakt:

Janus Priess, marketingkoordinator Studenterhus Aarhus, tlf: 40 90 40 64.

 

For presseakkreditering:

Heidi Nannberg, producent og programlægger Studenterhus Aarhus, tlf. 21 13 75 30.

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21