Climate Challenge 2019

Du kan være med til at redde verden!

Klimaudfordringerne, som vi lige nu står over for, er din mulighed for at skabe en karriere inden for feltet og være med til at løse nogle af de problematikker, der er af højeste aktualitet i samfundsdebatten lige nu. Om du er naturvidenskaber, ingeniør, businessstuderende eller humanist, er der brug for dig og dine kompetencer.

 

Med Climate Challenge 2019 bringer vi studerende og forskere tæt på erhvervslivet og de virksomheder, der netop nu står over for store klimaudfordringer. Her fokuserer vi på fremtidens erhvervsmuligheder inden for bæredygtig klimateknologi og får inputs fra spændende oplægsholdere, der arbejder konkret med klimaudfordringerne indenfor mange forskellige faglige felter herunder teknologi, formidling og turisme.

 

Climate Challenge er udviklet under EU-projektet Coast to Coast Climate Challenge i et samarbejde mellem Studenterhus Aarhus, uddannelsesinstitutionerne i Aarhus, Lemvig Kommune og Lemvig Vand & Spildevand A/S, der har udviklet Klimatorium under EU projektet.

 

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og følg med her i begivenheden, hvor vi løbende afslører programmet for ugen.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bidrage til projektet som virksomhed, forsker, studerende eller noget helt andet, så kontakt projektkoordinator, Rune Eskildsen rune@studenterhusaarhus.dk.

 

Hvis du klikker på billederne herunder kan du læse mere om de enkelte dages programmer.

 

Program 2019
 

Mandag d. 04.11
- Hvor meget kan du tjene på klimaforandringerne?
Tirsdag d. 05.11
- How you can save the climate with a career in Denmark
Onsdag d. 06.11
- Kan humanister bekæmpe klimaforandringerne?
Torsdag d. 07.11
- Field trip: Face the Climate Change / Ekskursion: Kom tæt på klimaændringerne
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21