Climate Challenge 2018 

(Information om Climate Challenge 2019 kommer snart)


Med Climate Challenge bringer vi studerende og forskere tæt på erhvervslivet og de virksomheder, der netop nu står over for store klimaudfordringer. Her fokuserer vi på fremtidens erhvervsmuligheder inden for bæredygtig klimateknologi og får inputs fra spændende oplægsholdere, der arbejder konkret med klimaudfordringerne inden for mange forskellige faglige felter herunder teknologi, formidling og turisme.

Climate Challenge er udviklet under EU-projektet Coast to Coast Climate Challenge i et samarbejde mellem Studenterhus Aarhus, uddannelsesinstitutionerne i Aarhus, Lemvig Kommune og Lemvig Vand og Spildevand, der har udviklet Klimatorium under EU projektet.

Climate Challenge løb for første gang af stablen i november 2017. I år gør vi det igen! Denne gang afholdes temaugen i uge 45 - d. 5.-9. november. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og hold øje med siden her, som løbende bliver opdateret med program for dagene.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bidrage til projektet som virksomhed, forsker, studerende eller noget helt andet, så kontakt projektkoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mia@studenterhusaarhus.dk.

 

Hvis du klikker på billederne herunder kan du læse mere om de enkelte dages programmer og se livestreams fra mandag, tirsdag og onsdag.

 

Program 2018
 

Mandag d. 05.11
- Klimateknologi er big business
Tirsdag d. 06.11
- Kickstart your Danish Career
Onsdag d. 07.11
- Kan humanisterne redde verden?
Torsdag d. 08.11
- Field trip: See Climate Change up close / Ekskursion: Kom tæt på klimaændringerne
Fredag d. 09.11
- Udlev dine iværksætterdrømme
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21