Studiestart Aarhus

Vi byder alle nye og nuværende studerende velkommen (tilbage) til Aarhus.

Studiestart Aarhus afholdes igen i 2017 i Mølleparken, og byder på aktiviteter for og af studerende på de videregående uddannelser i byen.

Til Studiestart Aarhus kan du hænge ud med dine medstuderende og opleve en masse forskellig musik, happenings og underholdning i løbet af dagen. 

Program for dagen:

12.00 DJ
14.00 Tøffelheltene
14.05 Pubquiz
14.30 DJ
15.00 Pust
16.00 Tøffelheltene
16.30 Pubquiz
16.55 Tøffelheltene
17.00 Mark Freese
18.00 Kemishow
18.30 Pubquiz
19.00 Velkommen til Aarhus ved Borgmester Jacob Bundsgaard og Rabih Azad-Ahmad
20.00 Sekuoia
22.00 Chinah
23.00 Tak for idag

// CHINAH

CHINAH entwine electronic pop with a perfectly executed sophisticated R&B sound. The music comes straight from the band’s bedrooms in Nørrebro, Copenhagen, with an inspiration to create simply music that still pushes the boundaries of pop music.

// Sekuoia

Den 23-årige producer, Sekuoia, er kendt for sin hypnotiske og organiske take på electronica og bevæger sig fortsat i grænselandet mellem drømmende soundscapes, atmosfæriske rytmer og beatdreven klubmusik. På det nyeste album vover Sekuoia sig ind på et mere upbeat og poppet terræn.

Om den nye lyd og tilgang siger Patrick Bech-Madsen (Sekuoia):
"Det vigtigste for mig som artist er altid at flytte mig. Og jeg synes at lyden på pladen viser en kraftig udvikling fra min første EP. At spille så mange natkoncerter har helt sikkert også skubbet mig i en mere beat-orienteret retning."

// PUST

PUST skriver pop musik med rødder i melankolske billeder og luftige melodier. 

PUST tager fat på politiske dilemmaer, filosofiske strømninger og provokerende historier der florerer i det danske samfund. Inspirationen hentes fra tidens tænkere, fra kunstnere, forfattere og samfundsdebattører.

// Mark Freese

Som Australier født i Syd Afrika, Marks internationale kontekst og erfaring mødes i musikken som en blanding af stilarter og lyrisk indhold.

Check hans musik her!

// Diary Slam

Oplæsning af sjove og til tider pinlige episoder fra folks private dagbøger.

 

Der er selvfølgelig gratis adgang!

Arrangementet afholdes af Studenterhus Aarhus i samarbejde med Borger service, Borgmesterens afdeling og Aarhus Festuge.

Formålet med initiativet er

• at give en varm velkomst til nye studerende i Aarhus
• at byde velkommen tilbage til nuværende studerende i Aarhus
• at give de nye studerende en anderledes introduktion til uddannelsesbyen Aarhus og vise, at de er et aktiv for byen, som vi sætter stor pris på. 

Hensigten er også at skabe en tilbagevendende tradition, hvor der samles 10.000 studerende til en uforglemmelig start på studielivet i Aarhus.

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21