Studiestartsfesten 2019

Studenterhus Aarhus, Aarhus Kommune, Aarhus Festuge og imusic.dk vil gerne byde alle nye studerende velkommen til Aarhus, og byde alle nuværende studerende velkommen tilbage!

For at fejre studiestarten 2019 inviterer vi alle nye og nuværende studerende til Studiestartsfesten 2019 i Mølleparken, hvor du i år blandt andet kan opleve Iris Gold, Pony Marshall og vores alle sammens borgmester Jacob Bundsgaard, der byder velkommen til Aarhus på vegne af hele byen.

I løbet af dagen kan du være med til batik workshop, poetry slam og meget mere. Der er også mulighed for at låne bræt- og havespil, dyste i musikquizzen og hygge med dine medstuderende. DJ Ross spiller på den store scene mellem indslagene.

Der er selvfølgelig gratis adgang!

Barer og madboder er åbne fra kl. 15:00 til kl. 23:00. Du kan betale med kontanter, kort og MobilePay.PROGRAM - STORE SCENE

15:00 Pladsen åbner, velkomst v. Studenterhus Aarhus
18:00 Poetry Slam med HAPS - Hele Aarhus' Poetry Slam
18.30 Quiz med Borgmester Jacob Bundsgaard & Kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad
20:00 Pony Marshall
21:30 Iris Gold

 

 

PROGRAM - LILLE SCENE/PLADSEN

15:00 Aktiviteter på pladsen
15:15 Musikquiz (1. Runde)
16:00 Musikquiz (2. Runde)
17:00 Musikquiz (3. Runde)
17:30 Koncert v. Det Jyske Musikkonservatorium

 

 

OM IRIS GOLD

Iris Gold, der oprindeligt er fra London og opvokset i København, har levet et nomadisk liv omgivet af fritænkere og vokset op i hippiesamfund og besatte bygninger, elementer der har gjort hende til den unikke og karismatiske artist, hun er i dag. Hun bevæger sig i en verden af ”hippie hop” – en farverig og smitsom sammensmeltning af retro hiphop, soul og powerpop med et generøst drys af flower power.

Lyt til Iris Gold ”All I Really Know” her:
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=aUENuUtS1xQ

Spotify: https://open.spotify.com/track/6YDSZiVDWJRfQS3X62V7yV?si=2gHKhWCUQPOCp9rA62q3AQ


 

OM PONY MARSHALL

Efter to år som studieprojekt gjorde Pony Marshall, efter et overstået Future Sound forløb, debut under SPOT Festival 2018. Siden da har Pony Marshall gjort lynkarriere på den danske live-scene med over 35 koncerter og to opvarmningsturnéer med Go Go Berlin. Pony Marshalls energiske liveshows har høstet stor ros fra publikum så vel som anmeldere over hele landet.

Lyt til Pony Marshall ”Blur” her:
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=F7ZE9QgoiJY

Spotify: https://open.spotify.com/track/4yfNLpfrqsNa7MPEcZXxj0?si=I1ku40DeTFKNfLXtipaxsA
 

Studiestartsfesten 2019 bliver afviklet af frivillige fra Studenterhus Aarhus. Hvis du er interesseret i at blive frivillig, og gøre en forskel for studiemiljøet i Aarhus samtidig med, at du bliver en del af et fantastisk fællesskab, så kig forbi vores hjemmeside, eller skriv til frivillig@studenterhusaarhus.dk.

🔗 https://studenterhusaarhus.dk/dit-hus/bliv-frivillig/frivillig
Studiestartsfesten er arrangeret af Studenterhus Aarhus, Aarhus Kommune, Aarhus Festuge, imusic.dk og de aarhusianske uddannelsesinstitutioner.

 

 

Årets Sponsor

imusic.dk startede som netbutik i 2005 i Aarhus med ønsket om at tilbyde et bredt udvalg af musik og film til stærke priser. Siden da er både udvalg og produktkategorier vokset i en sådan grad, at vi i dag kan tilbyde et af Nordens største sortimenter inden for musik, film, merchandise og bøger – herunder også et bredt udvalg af både danske og udenlandske studiebøger.

En helt unik opbygning af netbutikken sikrer, at vi kan tilbyde produkter til konkurrencedygtige priser på trods af det enorme udvalg. Det skyldes at vores varekatalog opdateres flere gange dagligt med data fra vores enorme netværk af leverandører fra både ind- og udland.

I 2010 blev imusic.dk valgt som leverandør under SKI's (Statens og Kommunernes Indkøbsservice) rammeaftale om levering af materialer til de danske biblioteker og skoler. Dette var medvirkende til, at Børsen kårede os som en af årets Gazelle-virksomheder. I de følgende år vandt imusic.dk en del udbudskontrakter i forskellige kommuner rundt i landet med levering af materialer til folkebibliotekerne.

I 2016 vandt imusic.dk SKI's kontrakt om levering af alle danske bøger, film og spil til folke- og skolebibliotekerne i Danmark i fire år.

Find os her: https://www.imusic.dk/

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21