I Studenterhus Aarhus er vi mangfoldige, tværfaglige og brobyggende. Vi styrker fællesskabet og støtter studerendes handlekraft gennem innovative og inspirerende aktiviteter. Vi er et studenterhus, kulturhus, forening, spillested, bar, café og meget mere. Vi er det, du gør os til. Som kulturhus og mødested for både studerende og erhvervslivet, arbejder vi for et inkluderende miljø, hvor alle føler sig velkomne. Vi er unge, innovative og upolerede, og vi møder alle i øjenhøjde – uanset hvem de er, og hvor de kommer fra.

Vi udvikler talenter, kreativitet og kompetencer hos studerende

Frivillighed er en essentiel grundsten i Studenterhus Aarhus. Vores frivillige bidrager med energi, kreativitet og engagement, og de er med til at forme og drive huset. Vi styrker fællesskabet mellem studerende, og vi understøtter studerendes handlekraft og virketrang. 

Vi bygger bro til erhvervslivet

Vores samarbejdspartnere er både private virksomheder og offentlige organisationer. Fælles for vores samarbejdspartnere er, at de ligesom os ved, at studerende er fremtiden, og at kompetenceudvikling og et bæredygtigt studiemiljø for alle er en forudsætning for, at vi kan blive ved med at udvikle os.

Vi samarbejder med uddannelsesinstitut-ionerne i Aarhus

Vores fællesskab består af studerende fra hele verden og fra alle de forskellige uddannelser, der findes i Aarhus. Og vores fællesskab er et mødested for studerende fra alle videregående uddannelsesinstitutioner i Aarhus, hvor der er aktiviteter og tilbud til alle, hvor ideer og inspiration kan opstå i mødet med det ukendte, det upolerede og det uspolerede, og hvor netværk kan skabes på tværs af fagligheder, organisationer og brancher.

Vi arbejder for et bæredygtigt studieliv

I tæt samspil med de videregående uddannelsesinstitutioner i Aarhus, erhvervslivet og lokalsamfundet, bidrager vi i Studenterhus Aarhus til at forløse potentialet, der findes for et bæredygtigt studieliv. 

balance
Ligestilling & mangfoldighed
frivillighed
relationer

Kalender

International

Studenterhus Aarhus er mødested for studerende fra hele verden, der studerer i Aarhus i kortere eller længere tid. Gennem en række internationale projekter arbejder vi for at gøre afstanden mellem danske og internationale studerende kortere – både i overført betydning og helt konkret ved at tilbyde fysiske rammer at mødes i.

 

 

 

Oftest stillede spørgsmål

Du må gerne medbringe og spise din mad i Studiecaféen. Men du må desværre ikke medbringe og nyde din mad i Studenterbaren. Her kan vi dog til gengæld byde på en lille pizza eller nachos.

Kontor- og telefontid:

Mandag – torsdag: 10:00-16:00
Fredag: 10:00-15:00

Lørdag – søndag: Lukket

 

Studenterbaren: 

Mandag: 12:00 – 00:00

Tirsdag: 12:00 – 02:00

Onsdag: 12:00 – 02:00

Torsdag: 12:00 – 02:00

Fredag: 12:00 – 03:00

Lørdag: 20:00 – 03:00

Søndag: Lukket

 

Studiecaféen:

Mandag – fredag: 10:00 – 18:00

Lørdag – søndag: Lukket

Du kan finde svar på de fleste spørgsmål samt tidspunkt for fremtidige bazarer her

Som studerende er du velkommen til at låne vores lokaler til fester og events for studenterforeninger, hold, årgange og studier.

Læs mere her