I Studenterhus Aarhus er vi mangfoldige, tværfaglige og brobyggende. Vi styrker fællesskabet og støtter studerendes handlekraft gennem innovative og inspirerende aktiviteter. Vi er et studenterhus, kulturhus, forening, spillested, bar, café og meget mere. Vi er det, du gør os til. Som kulturhus og mødested for både studerende og erhvervslivet, arbejder vi for et inkluderende miljø, hvor alle føler sig velkomne. Vi er unge, innovative og upolerede, og vi møder alle i øjenhøjde – uanset hvem de er, og hvor de kommer fra.

Vi udvikler talenter, kreativitet og kompetencer hos studerende

Frivillighed er en essentiel grundsten i Studenterhus Aarhus. Vores frivillige bidrager med energi, kreativitet og engagement, og de er med til at forme og drive huset. Vi styrker fællesskabet mellem studerende, og vi understøtter studerendes handlekraft og virketrang. 

Vi bygger bro til erhvervslivet

Vores samarbejdspartnere er både private virksomheder og offentlige organisationer. Fælles for vores samarbejdspartnere er, at de ligesom os ved, at studerende er fremtiden, og at kompetenceudvikling og et bæredygtigt studiemiljø for alle er en forudsætning for, at vi kan blive ved med at udvikle os.

Vi samarbejder med uddannelses-institutionerne i Aarhus

Vores fællesskab består af studerende fra hele verden og fra alle de forskellige uddannelser, der findes i Aarhus. Og vores fællesskab er et mødested for studerende fra alle videregående uddannelsesinstitutioner i Aarhus, hvor der er aktiviteter og tilbud til alle, hvor ideer og inspiration kan opstå i mødet med det ukendte, det upolerede og det uspolerede, og hvor netværk kan skabes på tværs af fagligheder, organisationer og brancher.

Vi arbejder for et bæredygtigt studieliv

I tæt samspil med de videregående uddannelsesinstitutioner i Aarhus, erhvervslivet og lokalsamfundet, bidrager vi i Studenterhus Aarhus til at forløse potentialet, der findes for et bæredygtigt studieliv. 

Noget med studelivsmålene
Noget med studelivsmålene
Noget med studelivsmålene
Noget med studelivsmålene

Kalender

Vi styrker fællesskabet mellem studerende, og vi understøtter studerendes handlekraft og virketrang, når vi sammen skaber mangeartede aktiviteter på nye, eksperimenterende og inspirerende måder.

International

Studenterhus Aarhus er mødested for studerende fra hele verden, der studerer i Aarhus i kortere eller længere tid. Gennem en række internationale projekter arbejder vi for at gøre afstanden mellem danske og internationale studerende kortere – både i overført betydning og helt konkret ved at tilbyde fysiske rammer at mødes i.

Oftest stillede spørgsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.