Lån/lej lokale

Studerende kan låne vores lokaler til fester og events for studenterforeninger, hold, årgange og studier. Vi står for bar og rengøring – det eneste du skal sørge for er gæsterne og festen!

Vi har brug for så mange informationer om dit event som muligt. Det er dog obligatorisk, at du inkluderer følgende: dato for dit event, forventet tidsrum for dit event, forventet deltagerantal, navn, telefonnummer og mail på en kontaktperson for dit arrangement. Vi gør opmærksom på, at arrangementet som minimum skal være for 50 deltagere. 

Send en mail til event@studenterhusaarhus.dk. Du er også velkommen til at kontakte vores eventmanager, Ronja Salling på +45 61605228. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!

Stakladen Live

Stakladen Live er Studenterhus Aarhus’ spillested. Siden 1964 har Stakladen dannet rammen om store og små koncerter med alt fra The Grateful Dead til Wafande. Stakladen Live samler koncertprogrammet fra Studenterhus Aarhus to scener: Caféscenen og Stakladen. Stakladen Live interesserer sig for det musikalske vækstlag og et koncertprogram præsenteret af frivillige ildsjæle! Vi arbejder med koncertkoncepter som forbinder den musikalske oplevelse med faglige arrangementer, og vi ser en vigtighed i den debatskabende dimension af koncertoplevelsen.

Vil du gerne spille Stakladen?

Hvis du gerne vil spille i Stakladen eller Studiecaféen, kan du rette henvendelse til Kultur- og Eventkoordinator Mathias Folke på mathias@studenterhusaarhus.dk

Om scenerne

Stakladen:

Kapacitet: 750 stående, 350 siddende

 

Caféen:

Kapactitet: 140 stående, 80 siddende

Tech Rider

Download techrideren og få overblik over adgangsmuligheder, PA og kontaktpersoner.