Erhverv

I Studenterhus Aarhus styrker vi relationen mellem studerende og virksomheder. Vi holder løbende brobygningsarrangementer, hvor virksomheder og studerende mødes, og vi søger altid nye veje til at skabe netværk. Vi arrangerer blandt andet student advisory boards, hvor studerende besøger en virksomhed og hjælper den med en problemstilling gennem en tre-fire timers brainstorm. Vi holder jobcrawls, foredrag, morgenmadsmøder og meget andet.

Følg med i vores aktiviteter i kalenderen, via vores nyhedsbrev eller på Facebook. Vi formidler studiejob, praktikpladser og projektsamarbejder. Se opslagene i vores Studiejob- og praktikbørs.

 

Skab netværk i østjyske organisationer

80% af alle job bliver besat gennem netværk.
Men hvordan får du adgang til disse job?

I Studenterhus Aarhus holder vi forskellige brobygningsarrangementer for at opbygge og styrke det professionelle netværk mellem studerende og virksomheder.

Hvis du vil have en endnu tættere relation til Østjyllands virksomheder og indflydelse på, hvilke aktiviteter vi skal lave i Studenterhus Aarhus, kan du blive frivillig i vores erhvervsgruppe.  

Din indgang til flere end 50.000 studerende i Aarhus

I Studenterhus Aarhus har vi kontakt til mere end 50.000 studerende på alle de videregående uddannelser i Aarhus og kender de forskellige uddannelser. Brug os som sparringspartner, videnscenter og rekrutteringskanal når du vil samarbejde med studerende. Vi rådgiver og hjælper med processen, når du skal bruge en praktikant, studentermedhjælper eller lignende. Vi kommer gerne på besøg, hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan samarbejde med studerende.

Kontakt: Erhvervskoordinator, Tenna Schaldemose på email: tenna@studenterhusaarhus.dk eller Erhvervskoordinator, Liv Kappel på: liv@studenterhusaarhus.dk

Din virksomhed kan blive erhvervsmedlem af Studenterhus Aarhus og få gratis rekruttering året rundt, løbende tilbud om brobygningsarrangementer og opdateringer fra uddannelsesmiljøerne i Aarhus. 

Få dit opslag formidlet

Hvis I mangler en praktikant, har et ledigt studiejob, mangler studerende til et projektsamarbejde eller har en stilling til en nyuddannet, så brug Studenterhus Aarhus’ store overblik over studieretninger og netværk til videregående uddannelser til at få dit opslag ud til relevante studerende og dimittender.

Når I sender jeres opslag, gennemlæser vi det altid og giver sparring, så formuleringer og fagtermer rammer plet hos de studerende. Når opslaget er klar, sender vi det ud i vores netværk, og de studerende og nyuddannede ansøger herefter direkte til jer.

Et opslag koster 725 kr. eks. moms, og jeres virksomhed får opslaget ud i følgende kanaler: – Studenterhus Aarhus’ jobportal. – Studenterhus Aarhus’ facebookside, der har tilknyttet ca. 28.000 studerende. – Nyhedsmails – vi sender nyhedsmails til ca. 6.500 studerende 2 gange pr. måned. – Studenterforeninger og netværk på uddannelserne. – Aarhus Universitets jobbank

Opslag sendes i word-format til: 
 Projektkoordinator og Kommunikationsmedarbejder Sarah Houlberg Sørensen på sarah@studenterhusaarhus.dk.

Medsend et billede eller en video, som understøtter opslaget – alt data viser, at billeder og video giver bedre eksponering og større synlighed. Billedet skal gerne være 848 x 425 pixel.

Bliv erhvervsmedlem i Studenterhus Aarhus

Vi har stort fokus på at styrke relationen mellem virksomheder og studerende, og som erhvervsmedlem får jeres virksomhed mulighed for at opnå unik og direkte kontakt til mere end 50.000 studerende i Aarhus. 

Brobygningsarrangementer
I Studenterhus Aarhus holder vi løbende brobygningsarrangementer, hvor virksomheder og studerende mødes. Arrangementerne udvikles, så de imødekommer de ønsker og behov, vi oplever. Vi søger altid nye veje til at skabe netværk mellem virksomheder og studerende, og som erhvervsmedlem bliver I automatisk inviteret til alle vores brobygningsarrangementer.
I har også mulighed for at byde ind med løse idéer eller konkret indhold til et arrangement for studerende, hvis I har viden eller erfaring, I gerne vil fortælle om. Som samarbejdspartner hjælper vi med sparring, markedsføring og alt det praktiske.

Student Advisory Board
Som erhvervsmedlem får I fri adgang til at få arrangeret student advisory boards. Står I med en udfordring, hvor I tror studerende kan bidrage med input og gode idéer, så tilbyder vi at sammensætte en gruppe af 6-10 studerende. De kommer ud til jeres virksomhed i 3-4 timer, hvor de brainstormer jeres udfordring – vi faciliterer workshoppen.
Alle udfordringer er interessante, og I giver de studerende mulighed for at afprøve deres kompetencer og se en virksomhed indefra. I får værdifuldt input, får muligheden for at få set forskellige studerende i aktion, employer branding, en direkte rekrutteringskanal samt markedsføring over for mulige kommende kunder.

Fri rekruttering af alle typer studerende
I Studenterhus Aarhus har vi et godt overblik over studieretninger og stærke netværk på alle videregående uddannelser i Aarhus. Det gør, at vi kan tilbyde jer målrettet rekruttering, hvis I mangler en praktikant, har et ledigt studiejob eller leder efter en specialestuderende. Vi formidler jeres opslag til netop de studerende, I skal bruge – og hjælper måske jer med at få øjnene op for nye uddannelser, I ikke kender i forvejen.

Når I sender jeres opslag, gennemlæser vi det altid og giver sparring, så formuleringer og fagtermer rammer plet hos de studerende. Når opslaget er klart, sender vi det ud i vores netværk, og de studerende ansøger herefter direkte til jer.

Mulighed for eksklusive priser på formidling af job til nyuddannede
Har I jobs til dimittender, har vi en eksklusiv pris på formidling af 5 opslag (graduate stillinger eller jobs henvendt til nyuddannede) til 1.500 kr. eks. moms. (normalpris per opslag: 725 eks. moms), som vi udelukkende tilbyder jer som erhvervsmedlem.

Fyraftensmøder
Fyraftensmøder er et tilbud i Studenterhus Aarhus, hvor vi gerne vil dele ud af den store viden, vi har om studerende og nyuddannede – og stille de studerende selv på scenen. I vil høre oplæg fra studerende og nyuddannede om eftermiddagens emne, og derefter er der afsat tid til spørgsmål og dialog, så alle kan blive klogere på hinanden. I bliver desuden tilknyttet vores erhvervsnyhedsbrev, hvor I løbende bliver opdateret på, hvad der sker i uddannelsesmiljøet, og hvordan det påvirker jer som virksomhed.

Bliv opdateret
I bliver løbende opdateret på, hvad der sker i uddannelsesmiljøet, og hvordan det påvirker jer som virksomhed. Vi sender bl.a. informationer om vores erhvervsaktiviteter, relevante nyheder fra uddannelsesverdenen og påmindelser, når det er tid til at søge praktikanter.

Eksponering
Jeres virksomhed får en virksomhedspræsentation på vores hjemmeside og jeres logo bliver synligt på sponsortavlen i vores café, som hvert år besøges af mere end 10.000 studerende.

Pris: Medlemskab koster 6.000 kr. eks. moms pr. år.
NB! Pris for formidling af praktik- og studiejobopslag for ikke-medlemmer: 725 kr. eks. moms.

Bliv erhvervsmedlem i dag
Skriv til en af vores erhvervskoordinatorer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, så du kan komme i gang med at benytte alle vores tilbud.

Kontakt:
Liv: liv@studenterhusaarhus.dk eller ring på 40 12 45 56
Tenna: tenna@studenterhusaarhus.dk eller ring på 51 23 58 21