HVAD ER RUN FOR FRIENDSHIP?

Run for Friendship er en løbeklub for alle - fra begyndere til øvede. Her er det sjove, det sociale og den positive energi i højsædet.

Træningen er inddelt i teams efter niveau, så der er udfordringer for både absolutte begyndere og allerede erfarne løbere, men vi løber alle sammen, fra det samme sted og laver den samme type træning, blot på det niveau der passer til én. Udover at træne og blive i bedre form, så mødes vi også udenfor løbeklubben til sociale arrangementer i løbet af året. Julefrokost, orienteringsløb og grillaftener er blot nogen af de begivenheder, som vi afholder.

Professionelle trænere laver programmet og sørger for at der er differentierede udfordringer, så alle kan være med. Der er undervisning i trænings- og løbeteknikker for dem, der gerne vil dét. Vores trænere gir' også gode råd og tips til din løbetræning, skade eller lignende.

Formålet er, ud over at du kommer i god form, også at du møder mennesker og får venner mens du træner.

Vi har internationale studerende med og løber også for et internationalt Aarhus, så træningen foregår derfor på engelsk. Og så træner vi op mod forskellige mål, som du kan deltage i. Det endelige mål er BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon i juni måned.

 

HVAD KRÆVER DET?

Du kan deltage, hvis du kun løber for at nå bussen, eller hvis du løber flere gange om ugen. Dit niveau er ikke afgørende for om du kan være med, vi har plads til alle. Det vigtigste er ikke din fysiske form, men at du er klar på at have det sjovt.

 

ER RUN FOR FRIENDSHIP NOGET FOR DIG?

Ønsker du at komme i bedre form?

Ønsker du at være en del af et socialt netværk?

Vil du gerne tabe nogle ekstra kilo?

Vil du gerne blære dig med at have gennemført et halvmaraton?

Vil du gerne forbedre din personlige rekord?

Eller vil du bare gerne i gang med at løbe?

 

Passer noget af overstående på dig? - Så er Run for Friendship helt sikkert en løbeklub for dig!

Er du i tvivl? Så er du velkommen til at komme forbi og prøve en træning med os før du beslutter dig.

 

Del på:

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21