Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Kultur

Studenterhus Aarhus er et kulturhus, et netværkshus, en forening, et spillested, en bar, et socialt rum, en café, et mødested for studerende og kulturlivet, en løbeklub og meget mere. Derfor er det også tydeligt, at uanset hvem du spørger, får du det svar, der ligger tættest på netop deres hjerte. Vi er eventplanlæggere, kulturaktører, sociale ildsjæle, netværkere, bartendere, bookere, projektledere, brobyggere, idé-generatorer, teamplayere og alt derimellem. Det, der driver os, er den glæde, vi kan se, når gæsterne går hjem fra vores koncerter og events med en god oplevelse i rygsækken.

 

Som kulturhus er vi et mangfoldigt fællesskab, hvor der er plads til alle. Vores fællesskab består af studerende fra hele verden og fra alle de forskellige uddannelser, der findes i Aarhus. Og vores fællesskab er et kulturelt mødested for studerende i Aarhus, hvor der er arrangementer, events, foredrag og tilbud til alle, hvor ideer og inspiration kan opstå i mødet med det ukendte, det upolerede og det uspolerede, og hvor netværk og projekter kan skabes på tværs af fagligheder, organisationer og brancher.

Kompot

KOMPOT er et sammenkog af musikalske oplevelser og ny viden – af alt det vi går og undrer os over. Hvad sker der, når vi sammensætter viden fra kompendier med musikalske kompositioner i en stor kompot? Hvad sker der i hjernen, når du er forelsket? Hvorfor er der så mange kærlighedssange? Hvordan kan musik skabe politiske bevægelser? KOMPOT inviterer til koncert, og trækker musikken med ind i et vidensunivers. 

 

KOMPOT er støttet af Tuborgfondet i 2021.

Newbees

Kompot er støttet af KODA Kultur.

Bliv frivillig

Vil du være frivillig i Kulturgruppen, og være med til at skabe spændende, udfordrende og eksperimenterende kulturarrangementer for studerende? Bliv klogere på hvordan du bliver frivillig her: