Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

International

Studenterhus Aarhus er mødested for studerende fra hele verden, der studerer i Aarhus i kortere eller længere tid. Gennem en række internationale projekter arbejder vi for at gøre afstanden mellem danske og internationale studerende kortere – både i overført betydning og helt konkret ved at tilbyde fysiske rammer at mødes i.


Vi holder ugentlige International Nights, som er fest, hygge og hænge-ud-aftener i Studiecaféen hvor alle studerende er velkomne, og vores frivillig-gruppe IGroup arrangerer desuden forskellige aktiviteter for internationale og danske studerende lige fra udflugter til Legoland og Skagen til standup, brætspilsaften og meget mere.


Studenterhus Aarhus står desuden bag madklubben Internationalize With Us hvor udenlandske ph.d.’er og post.docs får danske madklubfamilier, samt løbeklubben Run for Friendship, hvor danske og udenlandske studerende og medarbejdere fra aarhusianske virksomheder løber sammen to gange om ugen.

En gang om måneden samler vi danske og udenlandske nykommere til Aarhus under banneret Kulturkammerater, hvor vi i samarbejde med Borgerservice Aarhus, sender de tilmeldte ud i Aarhus for at udforske byens kulturliv.

 

Hvis du er interesseret i den internationale gren af Studenterhuset, den internationale frivilliggruppe, eller har ideer til hvad vi kan tilbyde byens udvekslingsstuderende, er du altid velkommen til at kontakte vores internationale koordinator Sigrun på kontoret eller på mail: sigrun@studenterhusaarhus.dk.

International Night

Hver tirsdag aften afholder vi International Nights. Det er her, du kan møde studerende fra hele verden, der studerer i Aarhus.

 

Programmet varierer fra tirsdag til tirsdag, og det kan være alt fra karaoke og temafester til stand up og foredrag – alt sammen på engelsk. International Nights bliver arrangeret af ESN Group, der består af både danske og internationale studerende, der alle har lyst til at styrke det internationale studiemiljø i Aarhus.