STUDENTERBAREN

- din bar på campus

Studenterbaren ligger i dybet under Studenterhus Aarhus, hvor der ikke slipper dagslys ned og tilbyder derfor en pause i en tidslomme med en hyggelig, uprætentiøs stemning. 

Vi har byens bedste øludvalg på op mod 200(!) forskellige øl samt nu også fadøl! Derudover har Baren et hæderligt udvalg af whisky, gin, rom, vin og andet godt. Til den hyggelige eftermiddags kaffedate byder vi på friskkværnet kaffe, te, sodavand, øko-saft mv. Bag baren finder du øl- og spiritusnørder, der gladeligt deler ud af deres viden. Så bed endelig om en anbefaling og bliv guidet igennem det omfangsrige menukort.


Selvom vi ikke er en fredagsbar, skruer vi hver fredag op for musikken, ned for lyset og tilbyder et måltid aftensmad til en studentervenlig pris.


Studenterbaren er også stedet for mandags Pub Quiz, øl-arrangementer og øl-smagninger, og er trods sit navn ikke kun for studerende men rummer f.eks. også diskussionsklubber, brætspilsnørder, fyraftensfolk, lovebirds og sidst men ikke mindst ølentusiasterne. 

Ølentusiasme

Gennem de sidste mange år har vi fået Ølmærket fra De Danske Ølentusiaster som bevis for, at vi har et stort og varieret øludvalg, der bliver serveret i glas passende til øltypen og med kyndig vejledning. Som noget særligt har vi derfor Ølentusiastskabet, hvor du kan finde særligt gode, sjældne og til tider meget specielle øl.

I 2013 vandt vi endvidere AOA prisen for ”Byens bedste ølsortiment”.

Priser og medlemsfordele

Da vores øludvalg er så stort, varierer vores priser også meget. Du finde øl til både en flad 20'er og til op mod 500 kr.

Som medlem af Studenterhus Aarhus får man rabat i Studenterbaren. Det koster 99 kr. om året at være medlem, og for dette får du, udover rabat i Studenterbaren, rabat til Studenterhus Aarhus' koncerter og events.  

Fra d. 1/9-15 får du som medlem nu 20% i rabat på drikkevarer (øl, spiritus, kaffe, sodavand, mv.), og derudover kan du som noget helt nyt i Studenterbaren få en ½ L fadøl til kun 20 kr.  


Se mere og køb medlemskabet her!


Så kom en tur i kælderen – det skal opleves!

 

Se vores kontrolrapport her!

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21