Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Ligesom afgrøderne på markerne konstant ændrer sig, forfiner og forbedrer Danish Crown utrætteligt, hvordan vi arbejder, fra gård til bord, for at sikre god og sikker mad, som mennesker rundt om i verden kan nyde. Vores historie går tilbage til 1887 og den danske andelsbevægelse, og ansvar over for samfundet, vores medarbejdere og vores ejere, landmændene, er ganske enkelt i vores gener. Som en global leder inden for bæredygtig kødproduktion har vi store forpligtelser; ikke bare for at levere, men for at udforske nye muligheder.

Vi tror på fremtiden

Danish Crown har påbegyndt en bæredygtighedsrejse med et ønske om at gøre Danish Crown til verdens mest bæredygtige og succesrige kødproducent. Den nye strategi hedder Feeding the Future, hvorved vi vil flytte Danish Crown endnu tættere på vores kunder. Derudover vil den nye Feeding the Future strategi fokusere på at reducere kødets CO2 -fodaftryk og bruge dette som fundament for at øge indtjeningen på koncernens produkter. Turen er lang, og det vil tage tid at transformere hele værdikæden for en af ​​verdens største kødproducenter med næsten 7.000 ejere og landmænd.

Fremtidige ledere

For at lykkes med vores Feeding the Future strategi har vi brug for en stærk pipeline af kandidater med stort potentiale, der kan udvikle og styre vores strategi. Med vores Graduate program bygger vi oplevelsen og udvikler de færdigheder, der kræves for at blive en fremtidig leder, projektleder eller endda at udfylde en rolle, der muligvis ikke eksisterer i dag i vores organisation.

 

Vores Graduate program er designet til at opfylde dine individuelle interesser, ambitioner og mål. Programmet fokuserer på at udvikle dine ledelses- og projektledelsesevner, samtidig med at det fremmer dit talent og guider din karrierevej. Læs mere om vores Graduate Programme her: A great way to kickstart your career – Danish Crown

Appetit på mere?

Hos Danish Crown opretholder vi respektfulde og ærlige relationer til vores kolleger, lokalsamfund og andre interessenter, og med cirka 26.000 medarbejdere byder vi studerende velkommen fra en lang række uddannelser. Hvis du er interesseret i at lære mere om vores forretning og karrieremuligheder, så besøg vores websted her: Hjem – Danish Crown eller besøg vores jobside her: Jobs at Danish Crown.