Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Erhverv Aarhus: Kommunikations- og eventpraktikant

Erhverv Aarhus: Kommunikations- og eventpraktikant

Brænder du for kommunikation, events og interesserer du dig for erhvervslivets rammevilkår? Så har vi en spændende rolle til dig hos byens største erhvervsnetværk.

Erhverv Aarhus søger en praktikant, der i efteråret 2024 skal bidrage til foreningens kommunikation, events og erhvervspolitiske indsats.

Praktikpladsen giver dig en unik mulighed for at komme tæt på byens erhvervsliv på tværs af erhverv, kultur og uddannelse. Du kommer tæt på beslutninger og overvejelser i en forening, som både har en markant erhvervspolitisk profil i byen og er et vellidt netværk for 500 medlemmer. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi har højt til loftet. Arbejdspladsen er i hjertet af Aarhus på Strøget, Søndergade 4.

Dine opgaver

Erhverv Aarhus har fem fokusområder, som udgør fundamentet for vores erhvervspolitiske indsats og øvrige aktiviteter: Bydvikling & Infrastruktur – Internationalisering – Uddannelse, Innovation & Iværksætteri – Kultur & Sport – Bæredygtighed & Samfundsansvar.

Opgaverne omfatter:

  • Kommunikationsopgaver (nyhedsbrev, sociale medier, website, video, mødematerialer, præsentationer etc.)
  • Deltagelse i og forberedelse til events
  • Research og analysearbejde i forbindelse med den erhvervspolitiske indsats
  • Opgaver som vi sammen definerer så du får sat din uddannelse og interesser i spil


Praktikken finder som udgangspunkt sted fra august til ultimo december (som udgangspunkt) eller i overensstemmelse med din uddannelse. Praktikken er ulønnet.

Din profil

Vi forestiller os, at du er i gang med en kommunikations- eller samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse. Vi lægger vægt på, at du interesserer dig i erhvervslivet, har en skarp pen, arbejder selvstændigt og evner at navigere mellem flere opgaver.

Om Erhverv Aarhus

Erhverv Aarhus er byens største erhvervsorganisation og arbejder for et attraktivt erhvervsklima på vegne af 500 virksomheder. Vi har eksisteret siden 1862 og fungerer i dag som en uafhængig privatdrevet forening med fokus på erhvervspolitisk interessevaretagelse og et stærkt netværk mellem medlemsvirksomhederne.

Læs mere her.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning – og eventuelle spørgsmål – til souschef, Jesper Theil: jt@erhvervaarhus.dk.

Vi afholder samtaler løbende