Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

DR: Praktik på DR i Aarhus

DR: Praktik på DR i Aarhus

– Vil du I praktik hos os?

På DR i Aarhus er vi glade for vores praktikanter fra de studier, hvor det er relevant med et semester med medieproduktion til tv, radio, web og sociale medier. Så måske er du vores næste praktikant?

Til efterårssemesteret 2024 søger vi en række universitetspraktikanter, som kan være med til at lave blandt andet: Sport, Livsstil- og Fakta, Dokumentar, Du kender typen-podcast, Gudstjenester og B&U – DR Lær og Partnerskaber og Ultra Nyt. Læs mere detaljeret om efterårets praktikstillinger på dr.dk/job.

Hvis du har brug for at høre mere om de enkelte stillinger, før du søger, kan du gribe fat i kontaktpersonerne på opslagene.

Vi ansætter i en koordineret proces på tværs af huset, så alle vores opslag er ude nu, og der er deadline på alle opslag tirsdag d. 2. april. Vi holder individuelle samtaler fredag i uge 14 og mandag og tirsdag i uge 15. Du få direkte besked, hvis du er inviteret til samtale.