Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

RaskRask: Frontend Praktikanter

RaskRask: Frontend Praktikanter

Brænder du for frontend-udvikling? Skal dit praktikophold være fyldt med masser af ansvar, fleksibilitet og udvikling? Hvis det er tilfældet, så er RaskRask lige noget for dig!

Din mulighed hos RaskRask
Som en central del af vores team vil du bidrage aktivt til at tackle de tekniske udfordringer og behov, som vores kollegaer står overfor i deres daglige arbejde. Du vil få en stor rolle i udviklingen af frontend-løsninger, der sikrer optimal ydeevne for vores hjemmesider og applikationer. I vores dynamiske virksomhed prioriterer vi anvendelsen af de nyeste teknologier og programmeringsmetoder. Vi lægger også stor vægt på et stimulerende udviklingsmiljø, gensidig ansvar og åben dialog. Med en stærk IT-faglig stolthed og en passion for konstant forbedring, elsker vi at dykke ned i kodning, kompleksitet og finjusteringer. Som praktikant hos RaskRask, bliver du en del af vores værdier, og vores stræben efter personlig og faglig vækst for at blive en ekspert inden for frontend udvikling.

Mulige arbejdsopgaver

● Arbejde tæt sammen med vores tekniske team om at designe, udvikle og vedligeholde frontend-applikationer.
● Udarbejdelse og forfining af genanvendelige, stylede komponenter for at forbedre sammenhængen og effektiviteten af vores forskellige frontend-projekter. Heri bruges disse komponenter til at opbygge og integrere nye funktioner i vores applikationer.
● Integration med vores Rest API, optimering af datahentning og styrkelse af frontend-gengivelse og tilstandsstyring.
● Sikring af robustheden af vores platform ved at teste din kode ved hjælp af Cypress og deltage i code review gennem GitHub.


Din udvikling i løbet af praktikken

I løbet af den første uge vil du…

● få en varm velkomst, hvor du bliver introduceret til RaskRask og lære stacken samt resten af dine kollegaer at kende.
● blive introduceret til vores arbejdsmetoder, systemer og vores værdier i et tempo du kan følge med i.
● få tildelt en fast kontaktperson, som er ansvarlig for din introduktion, praktik og er tilgængelig for spørgsmål og sparring under hele dit praktikophold.
● blive præsenteret for en række indledende arbejdsopgaver, der giver dig en god forståelse af vores arbejdsmetoder og mål.

Når du er blevet sat godt ind i RaskRask og føler dig sikker i dit arbejdsområde vil
du…
● blive betragtet som et fuldbyrdet medlem af teamet.
● blive inddraget i alle udviklingsstadier og være med til at sætte dit aftryk på vores systemer.
● være med til at udvikle dig fagligt sammen med resten af teamet.

Hos RaskRask investerer vi i din trivsel
Vi bestræber os på, at du som praktikant glæder dig til at møde på kontoret hver dag og går fra praktikken med en masse ny erfaring indenfor frontend udvikling. Alle på kontoret er tidligere praktikanter, så vi ved, hvordan det er at være i dine sko. Vi har god erfaring med IT-praktikanter, så vi er altid klar til at hjælpe dig med at forme en praktikopgave eller hovedopgave, der ikke blot opfylder dine studiemæssige krav, men også adresserer vores aktuelle behov og udfordringer i RaskRask.

Som praktikant hos RaskRask får du gratis frokostordning, hver torsdag er der fælles morgenmad, og om fredagen tager vi en øl/sodavand sammen for at fejre en god uge. Du vil arbejde side om side med gode kollegaer, der værner om det sociale sammenhold. Vi er et lille familiært team, der nyder hinandens selskab, og du bliver selvfølgelig også inkluderet i vores forskellige sociale arrangementer, såsom padel tennis, firmamassage og bowling.

Om RaskRask
Du bliver en del af Danmarks førende velvære-koncept for udekørende massører. Hos RaskRask samarbejder vi med over 300 behandlere over hele Danmark om at give de bedste oplevelser til vores kunder. Fra kontoret i Aarhus arbejder vi passioneret med alt fra administration og HR til back- og frontend udvikling, customer success, marketing og digital design.

Det praktiske
Praktikken varer 4-6 måneder, arbejdstiden er ca. 37 timer om ugen, med mulighed for at tilpasse det til dit studie. Vi sidder på vores kontor i Universitetsbyen 7, bygning 1712, 8000 Aarhus C.

Send din ansøgning og CV via knappen ovenfor.

Vi inviterer løbende til samtale, så hold øje med dine email!

Har du spørgsmål kan du kontakte os på: info@raskrask.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!
Bedste hilsner
RaskRask teamet
93 88 00 63
info@raskrask.dk