Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Rethink Event & Don’t Waste It: Praktik i udviklingen af regenerative events

Rethink Event & Don’t Waste It: Praktik i udviklingen af regenerative events

🌟 Mener du også at affald er en ressource, der bare venter på at blive taget i brug? Og drømmer du om at sætte dig i førersædet for udviklingen af regenerative events i Danmark? Så kom i praktik hos Rethink Event og Don’t Waste It 🌟

Om dig

Du går på en videregående uddannelse og ønsker en praktikplads i minimum 3 måneder, efterårssemesteret 2024. Din baggrund er underordnet; det vigtigste er, at du har lyst til at være en del af et lille og dedikeret team, der arbejder for at gøre event- og oplevelsesbranchen til en hub for udvikling af cirkulære forretningsmodeller.

Du har lyst til at arbejde i et spændingsfelt mellem fagligheder og afprøve din egen faglighed i nye sammenhænge. Og så synes du, at det er fedt at gå på arbejde for at være sammen med mennesker – både i opgaveløsningen, i frokostpausen og efter fyraften om fredagen.

Om praktikken

Dit praktikophold bliver delt mellem to virksomheder, Don’t Waste It, som arbejder med affaldsløsninger, samt Rethink Event, der arbejder med eventrådgivning, eventmanagement og undervisning. I din praktik får du opgaver på tværs af virksomhederne. Virksomhederne holder begge til på Fredens Torv i Aarhus og har de samme medarbejdere ansat.

Du får mulighed for selv at sætte dit præg på praktikken. Vi forestiller os, at du er tryg med flere af følgende opgaver – og har lyst til at prøve kræfter med resten:

  • Brugerinddragelse og dataindsamling (kvalitativ og / eller kvantitativ)
  • Konceptudvikling
  • Kommunikation – dansk og engelsk
  • Sociale medier
  • Grafiske programmer (fx InDesign, Canva, Miro)
  • Videoproduktion og redigering (primært til sociale medier)


Ansøgning

I din ansøgning vil vi gerne vide lidt om, hvem du er. Se også gerne på vores hjemmesider: www.rethinkevent.dk og www.dont-waste-it.dk, og reflekter over, hvad du gerne vil have ud af praktikken.

Endelig vil vi ogsĂĄ gerne se dit bud pĂĄ denne case:

Et stort bryggeri kontakter dig. De ved, at der til deres næste løb kommer ca. 35.000 deltagere. De har endnu ikke nogen affaldsløsninger, der passer til eventens størrelse og behov. De har brug for hjælp til at få udviklet og implementeret en effektiv indsamlingsløsning. De ønsker mindst muligt spild og vil også gerne undersøge mulighederne for at udvikle nye produkter af affald indsamlet under eventen. Hvordan tilgår du opgaven? Hvilken proces og hvilke aktiviteter foreslår du kunden.

Lav din ansøgning som tekst, en video, noget grafisk – eller en kombination og send den til: info@rethinkevent.dk.

Ansøgningsfrist er d. 23.5. Vi afholder samtaler i uge 22.

Vi glæder os til at høre fra dig og se dit bud pĂĄ denne case.” 🚀🌍💼