SĂžg
Close this search box.
SĂžg
Close this search box.

Rethink Event & Don’t Waste It: Praktik i udviklingen af regenerative events

Rethink Event & Don’t Waste It: Praktik i udviklingen af regenerative events

🌟 Mener du ogsĂ„ at affald er en ressource, der bare venter pĂ„ at blive taget i brug? Og drĂžmmer du om at sĂŠtte dig i fĂžrersĂŠdet for udviklingen af regenerative events i Danmark? SĂ„ kom i praktik hos Rethink Event og Don’t Waste It 🌟

Om dig

Du gÄr pÄ en videregÄende uddannelse og Þnsker en praktikplads i minimum 3 mÄneder, efterÄrssemesteret 2024. Din baggrund er underordnet; det vigtigste er, at du har lyst til at vÊre en del af et lille og dedikeret team, der arbejder for at gÞre event- og oplevelsesbranchen til en hub for udvikling af cirkulÊre forretningsmodeller.

Du har lyst til at arbejde i et spĂŠndingsfelt mellem fagligheder og afprĂžve din egen faglighed i nye sammenhĂŠnge. Og sĂ„ synes du, at det er fedt at gĂ„ pĂ„ arbejde for at vĂŠre sammen med mennesker – bĂ„de i opgavelĂžsningen, i frokostpausen og efter fyraften om fredagen.

Om praktikken

Dit praktikophold bliver delt mellem to virksomheder, Don’t Waste It, som arbejder med affaldslĂžsninger, samt Rethink Event, der arbejder med eventrĂ„dgivning, eventmanagement og undervisning. I din praktik fĂ„r du opgaver pĂ„ tvĂŠrs af virksomhederne. Virksomhederne holder begge til pĂ„ Fredens Torv i Aarhus og har de samme medarbejdere ansat.

Du fĂ„r mulighed for selv at sĂŠtte dit prĂŠg pĂ„ praktikken. Vi forestiller os, at du er tryg med flere af fĂžlgende opgaver – og har lyst til at prĂžve krĂŠfter med resten:

  • Brugerinddragelse og dataindsamling (kvalitativ og / eller kvantitativ)
  • Konceptudvikling
  • Kommunikation – dansk og engelsk
  • Sociale medier
  • Grafiske programmer (fx InDesign, Canva, Miro)
  • Videoproduktion og redigering (primĂŠrt til sociale medier)


AnsĂžgning

I din ansÞgning vil vi gerne vide lidt om, hvem du er. Se ogsÄ gerne pÄ vores hjemmesider: www.rethinkevent.dk og www.dont-waste-it.dk, og reflekter over, hvad du gerne vil have ud af praktikken.

Endelig vil vi ogsÄ gerne se dit bud pÄ denne case:

Et stort bryggeri kontakter dig. De ved, at der til deres nÊste lÞb kommer ca. 35.000 deltagere. De har endnu ikke nogen affaldslÞsninger, der passer til eventens stÞrrelse og behov. De har brug for hjÊlp til at fÄ udviklet og implementeret en effektiv indsamlingslÞsning. De Þnsker mindst muligt spild og vil ogsÄ gerne undersÞge mulighederne for at udvikle nye produkter af affald indsamlet under eventen. Hvordan tilgÄr du opgaven? Hvilken proces og hvilke aktiviteter foreslÄr du kunden.

Lav din ansþgning som tekst, en video, noget grafisk – eller en kombination og send den til: info@rethinkevent.dk.

AnsĂžgningsfrist er d. 23.5. Vi afholder samtaler i uge 22.

Vi glĂŠder os til at hĂžre fra dig og se dit bud pĂ„ denne case.” đŸš€đŸŒđŸ’Œ