Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Bliv erhvervsmedlem i Studenterhus Aarhus

Vi har stort fokus på at styrke relationen mellem virksomheder og studerende, og som erhvervsmedlem får jeres virksomhed mulighed for at opnå unik og direkte kontakt til mere end 50.000 studerende i Aarhus.

 

Brobygningsarrangementer

I Studenterhus Aarhus holder vi løbende brobygningsarrangementer, hvor virksomheder og studerende mødes. Arrangementerne udvikles, så de imødekommer de ønsker og behov, vi oplever. Vi søger altid nye veje til at skabe netværk mellem virksomheder og studerende, og som erhvervsmedlem bliver I automatisk inviteret til alle vores brobygningsarrangementer.

I har også mulighed for at byde ind med løse idéer eller konkret indhold til et arrangement for studerende, hvis I har viden eller erfaring, I gerne vil fortælle om. Som samarbejdspartner hjælper vi med sparring, markedsføring og alt det praktiske.

 

Student Advisory Board

Som erhvervsmedlem får I fri adgang til at få arrangeret student advisory boards. Står I med en udfordring, hvor I tror studerende kan bidrage med input og gode idéer, så tilbyder vi at sammensætte en gruppe af 6-10 studerende. De kommer ud til jeres virksomhed i 3-4 timer, hvor de brainstormer jeres udfordring – vi faciliterer workshoppen.

Alle udfordringer er interessante, og I giver de studerende mulighed for at afprøve deres kompetencer og se en virksomhed indefra. I får værdifuldt input, får muligheden for at få set forskellige studerende i aktion, employer branding, en direkte rekrutteringskanal samt markedsføring over for mulige kommende kunder.

 

Fri rekruttering af alle typer studerende

I Studenterhus Aarhus har vi et godt overblik over studieretninger og stærke netværk på alle videregående uddannelser i Aarhus. Det gør, at vi kan tilbyde jer målrettet rekruttering, hvis I mangler en praktikant, har et ledigt studiejob eller leder efter en specialestuderende. Vi formidler jeres opslag til netop de studerende, I skal bruge – og hjælper måske jer med at få øjnene op for nye uddannelser, I ikke kender i forvejen.

Når I sender jeres opslag, gennemlæser vi det altid og giver sparring, så formuleringer og fagtermer rammer plet hos de studerende. Når opslaget er klart, sender vi det ud i vores netværk, og de studerende ansøger herefter direkte til jer.

 

Mulighed for eksklusive priser på formidling af job til nyuddannede

Har I jobs til dimittender, har vi en eksklusiv pris på formidling af 5 opslag (graduate stillinger eller jobs henvendt til nyuddannede) til 1.500 kr. eks. moms. (normalpris per opslag: 725 eks. moms), som vi udelukkende tilbyder jer som erhvervsmedlem.

 

Fyraftensmøder

Fyraftensmøder er et tilbud i Studenterhus Aarhus, hvor vi gerne vil dele ud af den store viden, vi har om studerende og nyuddannede – og stille de studerende selv på scenen. I vil høre oplæg fra studerende og nyuddannede om eftermiddagens emne, og derefter er der afsat tid til spørgsmål og dialog, så alle kan blive klogere på hinanden. I bliver desuden tilknyttet vores erhvervsnyhedsbrev, hvor I løbende bliver opdateret på, hvad der sker i uddannelsesmiljøet, og hvordan det påvirker jer som virksomhed.

 

Bliv opdateret

I bliver løbende opdateret på, hvad der sker i uddannelsesmiljøet, og hvordan det påvirker jer som virksomhed. Vi sender bl.a. informationer om vores erhvervsaktiviteter, relevante nyheder fra uddannelsesverdenen og påmindelser, når det er tid til at søge praktikanter.

 

Eksponering

Jeres virksomhed får en virksomhedspræsentation på vores hjemmeside og jeres logo bliver synligt på sponsortavlen i vores café, som hvert år besøges af mere end 10.000 studerende.

Pris: Medlemskab koster 6.000 kr. eks. moms pr. år.

NB! Pris for formidling af praktik- og studiejobopslag for ikke-medlemmer: 725 kr. eks. moms.

 

Bliv erhvervsmedlem i dag!

Skriv til en af vores erhvervskoordinatorer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, så du kan komme i gang med at benytte alle vores tilbud.

Kontakt:

Liv: liv@studenterhusaarhus.dk eller ring på 40 12 45 56

Tenna: tenna@studenterhusaarhus.dk eller ring på 51 23 58 21