Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Internationalize With Us

Internationalize with Us

Studenterhus Aarhus sammensætter hvert semester venskabsfamilier bestående af en familie fra en virksomhed i Aarhus og en international PHD- eller Postdoc-studerende. Sammen skal de afholde tre middage, hvor familien og den studerende spiser sammen hjemme hos en af dem. Der er også planlagt en besøgsdag hos den deltagende families virksomhed og et besøg på den studerendes arbejdsplads, Aarhus Universitet. Efter disse arrangementer står det begge parter frit for, om man ønsker at fortsætte kontakten. På længere sigt er det et vigtigt led i internationaliseringen af Aarhus som kulturby. Studenterhus Aarhus tilbyder en række tilbud og oplevelser, som man helt sikkert ikke vil gå glip af!

 

Det eneste det kræver, er, at du har tid og overskud til at være venskabsfamilie for en international PHD- eller Postdoc-studerende. Derudover skal du være medarbejder i en Aarhusiansk virksomhed, så den studerende kan få et indblik i, hvordan det er at arbejde i Danmark.  

Er Internationalize with Us noget for dig?

Vil du gerne lave danskinspireret mad til en international studerende?

Vil du styrke dit engelsk, eller kan du bare godt lide at snakke engelsk?

Har du tid og lyst til at være venskabsfamilie?

Synes du, det er spændende at få en bredere viden omkring en anden kultur?

Vil du tage del i, at Aarhus bliver mere global?

Vil du vise en international studerende, hvilke arbejdsmuligheder Aarhus tilbyder?

 

Passer ovenstående på dig? – Så er Internationalize With Us helt sikkert noget for dig!

 

Tilmeld dig Internationalize With Us ved at sende en mail til Erhvervskoordinator Tenna Schaldemose på tenna@studenterhusaarhus.dk