Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Idekomiteen

Har du lyst til at være en del af en stærk netværksgruppe, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt? Vil du have muligheden for, at omsætte teori til praksis i samarbejde med østjyske virksomheder?

Så bliv medlem af Idékomiteen!

Idékomiteen er en tværfaglig gruppe af studerende fra forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, der får det eksklusive tilbud at komme ud til forskellige virksomheder i hele Østjylland. Her er du med til at løse virksomhedernes problemstillinger og dermed få indsigt i virksomheden. Med andre ord, får du en unik mulighed for, at assistere virkelige virksomheder med at løse virkelige problemstillinger, og dine inputs er med til at danne grundlag for videre forretning.

Vi har tidligere besøgt Krifa, Pluss Leadership, Danish Crown, Danske Bank og mange flere.

Ikke nok med, at Idékomiteen gør dig en del af en stærk netværksgruppe, giver Idékomiteen dig også en uvurderlig mulighed for styrke dine kompetencer indenfor dit fag – uanset studieretning, møde spændende virksomheder på et professionelt plan og måske endda få muligheden for et fedt studiejob eller praktikplads!

En tidligere frivillig i Idékomiteen, fortæller:

“Man får indsigter fra forskellige verdener. Mødet med andre studerende fra forskellige studieretninger er én ting, men også forskellige virksomheder med diverse behov. Noget af det vigtigste for mig har også været netværket, pludselig har man faktisk et netværk i flere brancher, på trods af, at man “kun” er studerende.”

Hvordan foregår det?

Idékomiteen bliver faciliteret af frivillige facilitatorer i Studenterhus Aarhus ca. 2 gange månedligt. Helt konkret foregår det sådan, at seks-ti studerende besøger en virksomhed i fire timer, hvor de brainstorm på en specifik udfordring, som virksomheden gerne vil have input til. Virksomheden giver gratis frokost. 

Deltagelse i de enkelte brainstorms hos en virksomhed er frivillig, men vi regner med, at du kan være med to gange på et semester. 

 

Bliv frivillig: Sådan melder du dig ind

Du bliver en del af Idékomiteen ved at sende en mail til idekomiteen@studenterhusaarhus.dk med et par ord om dig selv samt dine kontaktoplysninger. Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 ,