Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Medlemskab for studerende

Som medlem af Studenterhus Aarhus får du en række fordele både i Studenterhuset, Studenterbaren, til arrangementer og særlige tilbud til medlemmer. Dit medlemskab gælder et år, og herefter bliver det automatisk fornyet, medmindre du vælger at opsige det.

 

Personligt medlemskab

Et medlemskab til Studenterhus Aarhus er personligt, og dit medlemskort må derfor ikke lånes ud til andre. Du kan derfor også kun købe én billet med medlemsrabat.

 

Rabatten i Studenterhusets barer er også personlig, og den gælder derfor kun dig selv.

 

Når du tilmelder dig online, skal du uploade et vellignende og genkendeligt billede af dig selv til dit medlemskort. Derefter vil du få tilsendt dit medlemskort til den valgte e-mail. Vi anbefaler at du tager et screenshot af dit medlemskort, og gemmer det et sted på din telefon hvor du nemt kan finde det.

 

Hvad får du?

Som medlem af Studenterhus Aarhus er du ikke bare med til at støtte studielivet i Aarhus, du får også kontante fordele, som du kan bruge i Studiecaféen, Studenterbaren og i Stakladen Live.

 

– Stor Grøn Tuborg for kun 25,-

– Min. 20,- rabat på alle arrangementer

– 20% rabat på alle drikkevarer

 

Hvem kan blive medlem?

Alle studerende på videregående uddannelser i Aarhus kan blive medlem af Studenterhus Aarhus.

 

Opsig medlemskab

Dit medlemskab gælder et år, og herefter bliver det automatisk fornyet, medmindre du vælger at opsige det. Du kan opsige dit medlemskab ved at skrive til info@studenterhusaarhus.dk. Husk at inkluder dit medlemsnummer.