Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Run for Friendship

Run for Friendship er en løbeklub for alle – fra begyndere til øvede. Her er det sjove, det sociale og den positive energi i højsædet.

 

Udover at træne og blive i bedre form, så mødes vi også udenfor løbeklubben til sociale arrangementer i løbet af året. Julefrokost, orienteringsløb og grillaftener er blot nogen af de begivenheder, som vi afholder. Formålet er, ud over at du kommer i god form, også at du møder mennesker og får venner mens du træner.

 

Vi har internationale studerende med og løber også for et internationalt Aarhus, så træningen foregår derfor på engelsk. Og så træner vi op mod forskellige mål, som du kan deltage i.

Hvor?

Vi løber fra Studenterhus Aarhus, Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus C

Hvornår?

Vi løber hver tirsdag og torsdag kl. 17.00

Hvad kræver det?

Du kan deltage, hvis du kun løber for at nå bussen, eller hvis du løber flere gange om ugen. Dit niveau er ikke afgørende for om du kan være med, vi har plads til alle. Det vigtigste er ikke din fysiske form, men at du er klar på at have det sjovt.

Træning

Vi træner to gange om ugen med professionelle trænere, der giver kyndig rådgivning. Vi løber tirsdag og torsdag fra Studenterhus Aarhus. Træningen er inddelt i teams efter niveau, så der er udfordringer for både absolutte begyndere og allerede erfarne løbere, men vi løber alle sammen, fra det samme sted og laver den samme type træning, blot på det niveau der passer til en. Professionelle trænere laver programmet og sørger for at der er differentierede udfordringer, så alle kan være med. Der er undervisning i trænings- og løbeteknikker for dem, der gerne vil dét. Vores trænere gir’ også gode råd og tips til din løbetræning, skade eller lignende.

Tilmelding

Det er gratis at være med. Mød op til træningen tirsdag eller torsdag og løb en tur med Run for Friendship!