Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Secondhand Bazar

Secondhand Bazar er Studenterhus Aarhus’ secondhand-marked for tøj, sko og meget mere. Det er her du kan købe og sælge lækre secondhand treats, få en god kop kaffe i caféen og gå på opdagelse blandt alle boderne. Der er gratis adgang for besøgende!


Vil du gerne have en stand?

For at undgå sælgere der reserverer en stand, men ikke dukker op, er det ikke muligt at reservere, men blot købe en stand. Bliver du forhindret i at deltage, kan du sælge din stand på facebookeventet for Secondhand Bazar for den dag du har købt.

Pris for en stand: 100,-/150,- (medlem/ikke-medlem af Studenterhus Aarhus)

En stand består af et bord på 2×1 meter. Det er kun tilladt at medbringe ét tøjstativ.

Du vælger din stand ved købet, så du kan allerede på forhånd se, hvilken stand du har fået. Hvis du hellere vil leje et tøjstativ af os, har vi 10 tøjstativer (inkl. 25 bøjler) tilgængelige, som du kan leje for kun 100,-. Du tilvælger dette når du køber din stand.

Har du spørgsmål?
Skriv til info.secondhandbazar@gmail.com

FAQ

Herunder kan du få svar på de fleste spørgsmål. FAQ’en bliver opdateret med jævne mellemrum. Hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål, er du meget velkommen til at sende det til info.secondhandbazar@gmail.com.

Spørgsmål

Må man være flere end én om en stand?

Svar

Ja, I må gerne være flere om én stand, men I skal holde jer inden for bordet på 2×1 meter.

Spørgsmål

Må jeg stille ting foran brandveje, hjertestartere o.lign.?

Svar

Nej, du må ikke placere genstande foran brandvejene, foran hjertestartere o.lign. Det er heller ikke tilladt at tildække skilte o.lign.

Spørgsmål

Er det tilladt at sælge andet end tøj?

Svar

Det er tilladt at sælge tøj, sko, tasker og accessories på Secondhand Bazar. Det er ikke tilladt at sælge brugskunst, nipsting o.lign., uanset om du selv har lavet det eller ej.

Spørgsmål

Må jeg have mit eget tøjstativ med?

Svar

Ja, du må have ét almindelig størrelse tøjstativ med pr. stand. Hvis du lejer et tøjstativ ved køb af din stand får du udleveret tøjstativet og bøjler når du ankommer.

Spørgsmål

Kan jeg donere mit tøj, hvis jeg ikke får solgt det hele?

Svar

Ja, du kan donere overskydende tøj og andre emner til velgørenhed ved at aflevere det i burene ved indgangen når Secondhand Bazar er overstået.

Spørgsmål

Hvad sker der hvis jeg ikke overholder reglerne?

Svar

Vi forbeholder os retten til at bortvise standpladsholdere og gæster der ikke overholder reglerne, og ikke efterkommer vores frivilliges og/eller ansattes anvisninger, ligesom vi også forbeholder os retten til ikke igen at sælge stande til standpladsholdere der ikke overholder reglerne. 

Spørgsmål

Må jeg flytte mit bord?

Svar

Nej, du må desværre ikke rykke på dit bord. Bordende er placeret i overenstemmelse med brandmyndighedernes anbefalinger.

Spørgsmål

Skal jeg rydde op efter mig selv?

Svar

Ja, du skal rydde op efter dig selv, så standen fremstår som da du ankom.

Spørgsmål

Billetsystemet melder udsolgt. Er der flere stande tilbage?

Svar

Der er desværre ikke flere stande til salg, når billetsystemet melder udsolgt. Vi håber at du vil købe en stand en anden gang.

Spørgsmål

Må jeg selv tage mad og drikkevarer med?

Svar

Det er tilladt at medbringe mad og drikkevarer til  eget forbrug. Der er mulighed for at købe drikkevarer og snacks i caféen i hele bazarens åbningstid. Hvis du er utryg ved at forlade din stand for at købe drikkevarer og/eller snacks, kan du henvende dig til de frivillige og/eller ansatte.