Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed

Du kan ikke længere indstille din virksomhed til Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2023. Til gengæld er det nu tid til at tilmelde sig awardshowet d. 16. marts 2023 kl.17-20, hvor vi kårer de bedste af de bedste!

Nu kan du indsende din nominering til én eller flere af priserne til Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2023! Praktikanter fra alle videregående uddannelsesinstitutioner i Østjylland kan nominere deres praktikvirksomheder.

 

Sørg for at indstil din praktikvirksomhed senest den 28. februar 2023, og vær med når vi hylder de bedste praktikvirksomheder i Østjylland til awardshowet i Studenterhus Aarhus den 16. marts 2023!

 

Her er priserne, som du som praktikant kan nominere din praktikvirksomhed til:

– Uddannelsesprisen

– Mentorprisen

– Onboardingprisen

– Teamprisen

– The Internationalization Award

 

Prisen som ‘Bedste Praktikvirksomhed’ bliver udvalgt af juryen blandt de indsendte nomineringer, og gives til en virksomhed, som juryen vurderer, har gjort det overordnet allerbedst.

Hvordan indstiller du din praktikvirksomhed til en pris?

Hvis du har været i praktik i 2022, kan du (evt. sammen med dine medpraktikanter) nominere den virksomhed, du var hos. Det gør du ved at:

– Udfylde den skabelon, der hører til den pris, du/I gerne vil nominere til (se skabelonen herunder). 

– Lave en video på max 2 min., hvor du/I fortæller, viser eller på anden kreativ vis understreger, hvorfor jeres praktiksted skal løbe med prisen. Optag fx dig selv, din mentor eller noget andet, som har haft betydning for dig/jer i praktikperioden. Filmen eller udklip fra filmen kan blive vist under awardshowet, og den gør det helt sikkert, hvis I vinder.

Videoen uploades via wetransfer og sendes til Liv Kappel på liv@studenterhusaarhus.dk (husk at navngiv video-filen “prisens navn + praktikvirksomheds-navn”) og den skriftlige nominering udfyldes i google forms via skabelon-knapperne herunder.

– Udfylde og uploade det hele til os senest tirsdag d. 28. februar 2023 kl. 12.00. 

 

Vær opmærksom på, at den skriftlige nominering og videoen bliver vægtet ligeligt i juryens bedømmelse.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte vores erhvervskoordinator, Liv Kappel, på: liv@studenterhusaarhus.dk.

Hvis du gerne vil nominere din praktikvirksomheden til flere priser, kan du sagtens det. Du skal bare huske at lave en video og udfylde en skabelon til hver pris. Dvs. at hvis du både nominere din praktikvirksomhed til f.eks. mentorprisen og onboardingprisen, skal du lave en video til hver pris, hvor du fortæller, hvorfor virksomheden bør vinde i de forskellige kategorier. Du kan ikke bruge den samme video til begge nomineringer.

Hvis I er flere praktikanter, der vil nominere til den sammen pris, så gå sammen om det, så vi får én nominering til prisen pr. virksomhed.

 

Videoen og den skriftlige nominering vægter lige meget i juryens bedømmelse. Juryen består af studerende, repræsentanter fra flere af de videregående uddannelsesinstitutioner, erhvervslivet samt Aarhus Kommune.

Årets priser og skabeloner til nomineringer

Herunder finder du skabelonerne til de skriftlige nomineringer.

Uddannelsesprisen

Prisen gives til en virksomhed, som har været særlig god til at uddanne eller udvikle de(n) studerendes kompetencer undervejs.

Mentorprisen

Prisen gives til en person, som har ageret mentor under praktikforløbet, og som har spillet en særlig rolle fx i forbindelse med din/jeres faglige og/eller personlige udvikling.

Onboardingprisen

Prisen gives til en virksomhed, som har tilrettelagt et gennemført og lærerigt praktikforløb med særlig god onboarding, fx introforløb og opfølgning efterfølgende.

Teamprisen

Prisen gives til en virksomhed, som har formået at integrere de(n) studerende socialt og/eller i samarbejdet i teamet og få dem til at føle sig som en del af fællesskabet på arbejdspladsen.

The Internationalization Award

The award is given to a company that has taken particularly good care of the international intern(s) and has managed to fully integrate them in the company. The nomination can be written in English if needed.

 

Deadline: Skabelonerne herover udfyldes og videoerne skal uploades senest 28. februar 2023 kl. 12.00.

Videoen uploades via wetransfer og sendes til Liv Kappel på liv@studenterhusaarhus.dk (husk at navngiv video-filen “prisens navn + praktikvirksomheds-navn”)

Hent jeres billet til awardshowet

Det er gratis for alle at deltage til prisuddelingen d. 11. marts 2021 – både for virksomheder, tidligere praktikanter og studerende, der snart skal i praktik.

Tilmeldingsfristen til awardshowet er senest 8. marts kl. 12.00. I kan tilmelde jer til aftenen herunder:

Hvis du er studerende og på jagt efter en praktikplads til efteråret, er der her en gylden mulighed for at se de allerbedste praktikvirksomheder i Østjylland, og høre hvorfor de gør det godt. Du har også mulighed for at falde i snak med dem på aftenen og høre mere om mulighederne hos dem.

 

Hvis I som virksomhed er på jagt efter skarpe praktikanter til efteråret, vil dette også være en oplagt mulighed for at møde de studerende. Samtidig kan I lade jer inspirere af de bedste virksomheder inden for praktikområdet, eller selv blive en af de heldige vindere og dermed inspirere andre virksomheder med jeres arbejde.

 

Vi glæder os til at se jer!

Hvem blev Østjyllands Bedste Praktikvirksomheder i 2022?

Vi fejrede dygtige virksomheder og praktikanter ved Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2022. Awardshowet blev afholdt d. 3. marts i Stakladen, hvor mange håbefulde praktikvirksomheder og tidligere praktikanter var mødt op til prisfest, tapas og hygge.

Herunder kan du se, hvem der løb med priserne ved awardshowet i 2022:

 

Prisen som Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed: /et al.

Onboardingprisen: Lidl Danmark
Mentorprisen: Thomas Fasterholdt fra Silkeborg Forsyning
The Internationalization Award: Kamstrup
Uddannelsesprisen: Danish Crown
Teamprisen: Resolution Denmark
Juryens Specialpris: Kamstrup

I videoen herunder kan du se highlights fra awardshowet Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2022: