Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed

Studenterhus Aarhus og Aarhus Kommune kårer igen Østjyllands Bedste Praktikvirksomheder. Så har du været i praktik i 2021, kan du lige nu nominere din praktikplads til en eller flere af vores priser. Fristen er d. 18. februar 2022 kl. 12.00, og praktikanter fra alle videregående uddannelsesinstitutioner i Østjylland kan nominere deres praktikvirksomheder.

Vi hylder alle de fantastiske praktikvirksomheder til det store awardshow i Studenterhus Aarhus den 3. marts 2022. Tilmeldingen til awardshowet åbner i begyndelsen af 2022.

 

Her er priserne, som jer praktikanter fra 2021 kan indstille jeres praktikvirksomheder til:

 

– Uddannelsesprisen

– Mentorprisen

– Onboardingprisen

– Teamprisen

– The Internationalization Award

 

Prisen som ‘Bedste Praktikvirksomhed’ bliver igen i år udvalgt af juryen blandt de indsendte nomineringer, og gives til en virksomhed, som juryen vurderer har gjort det overordnet allerbedst.

Hvordan indstiller du din praktikvirksomhed til en pris?

Hvis du har været i praktik i 2021, kan du (evt. sammen med dine medpraktikanter) indstille den virksomhed, du var hos. Det gør du ved at:

– Udfylde den skabelon, der hører til den pris, du/I gerne vil nominere til (se skabelonen herunder). 

– Lave en video på max 2 min., hvor du/I fortæller, viser eller på anden kreativ vis understreger, hvorfor jeres praktiksted skal løbe med prisen. Optag fx dig selv, din mentor eller noget andet, som har haft betydning for dig/jer i praktikperioden. Filmen eller udklip fra filmen kan blive vist under awardshowet, og den gør det helt sikkert, hvis I vinder.

 Videoen uploades her (husk at navngiv video-filen “prisens navn + praktikvirksomheds-navn” og den skriftlige nominering udfyldes i google forms via skabelon-knapperne herunder.

– Udfylde og uploade det hele til os senest fredag d. 18. februar 2022 kl. 12.00. 

 

Vær opmærksom på, at den skriftlige nominering og videoen bliver vægtet ligeligt i juryens bedømmelse.

 

Har du spørgemål, kan du kontakte vores erhvervskoordinator, Liv Kappel, på: liv@studenterhusaarhus.dk.

Hvis du gerne vil nominere din praktikvirksomheden til flere priser, kan du sagtens det. Du skal bare huske at lave en video og udfylde en skabelon til hver pris. Dvs. at hvis du både nominere din praktikvirksomhed til f.eks. mentorprisen og onboardingprisen, skal du lave en video til hver pris, hvor du fortæller, hvorfor virksomheden bør vinde i de forskellige kategorier. Du kan ikke bruge den samme video til begge nomineringer.

Hvis I er flere praktikanter, der vil nominere til den sammen pris, så gå sammen om det, så vi får én nominering til prisen pr. virksomhed.

 

Videoen og den skriftlige nominering vægter lige meget i juryens bedømmelse. Juryen består af studerende, repræsentanter fra flere af de videregående uddannelsesinstitutioner, erhvervslivet samt Aarhus Kommune.

Årets priser og skabeloner til nomineringer

Herunder finder du skabelonerne til de skriftlige nomineringer.

Uddannelsesprisen

Prisen gives til en virksomhed, som har været særlig god til at uddanne eller udvikle de(n) studerendes kompetencer undervejs.

Mentorprisen

Prisen gives til en person, som har ageret mentor under praktikforløbet, og som har spillet en særlig rolle fx i forbindelse med din/jeres faglige og/eller personlige udvikling.

Onboardingprisen

Prisen gives til en virksomhed, som har tilrettelagt et gennemført og lærerigt praktikforløb med særlig god onboarding, fx introforløb og opfølgning efterfølgende.

Teamprisen

Prisen gives til en virksomhed, som har formået at integrere de(n) studerende socialt og få dem til at føle sig som en del af fællesskabet på arbejdspladsen.

The Internationalization Award

The award is given to a company that has taken particularly good care of the international intern(s) and has managed to fully integrate them in the company. The nomination can be written in English if needed.

 

Deadline: Skabelonerne herover udfyldes og videoerne skal uploades senest 18. februar 2022 kl. 12.00.  Videoen uploades her (husk at navngiv video-filen “prisens navn + praktikvirksomheds-navn”.

Hent jeres billet til awardshowet

Det er gratis for alle at deltage til prisuddelingen d. 11. marts 2021 – både for virksomheder, tidligere praktikanter og studerende, der snart skal i praktik.

Tilmeldingsfristen til awardshowet er senest 8. marts kl. 12.00. I kan tilmelde jer til aftenen herunder:

Hvis du er studerende og på jagt efter en praktikplads til efteråret, er der her en gylden mulighed for at se de allerbedste praktikvirksomheder i Østjylland, og høre hvorfor de gør det godt. Du har også mulighed for at falde i snak med dem på aftenen og høre mere om mulighederne hos dem.

 

Hvis I som virksomhed er på jagt efter skarpe praktikanter til efteråret, vil dette også være en oplagt mulighed for at møde de studerende. Samtidig kan I lade jer inspirere af de bedste virksomheder inden for praktikområdet, eller selv blive en af de heldige vindere og dermed inspirere andre virksomheder med jeres arbejde.

 

Vi glæder os til at se jer!

Salling Group vandt  prisen som Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2021. Se dem modtage prisen her: