Searchmind er et digital performance bureau beliggende i hjertet af Aarhus – herfra arbejder +45 medarbejdere, der er blandt branchens bedste. Hos os møder du et ambitiøst team af kreative hjerner, skarpe Tech-eksperter, dygtige strateger og alt derimellem.

 

Da Searchmind blev stiftet, var det med intentionen om at skabe et bureau, der kunne udfordre status quo i branchen. Det er stadig ambitionen – og i dag arbejder Searchmind hver dag for at forløse en bred skare af virksomheders digitale potentiale gennem forskellige marketingindsatser. Såsom Google Ads, SEO, E-mail marketing, Paid Social og Content Marketing. Fælles for vores kunder er, at de er lige så ambitiøse, som vi er.

Hos Searchmind har vi et gennemgående challenger-mindset. Både i den måde vi arbejder med at vækste vores kunder såvel som i udviklingen af egne talenter. Det er det, vi drives af og måler vores succes på.

Derfor er vi altid interesserede i at møde nye talenter, som er klar til at udvikle sig med raketfart og prøve kræfter med bureauverdenen. Vi har en afslappet, social og inddragende kultur, hvor det er fedt at være. Og så er vi ikke blege for at udfordre hinanden – både fagligt og over et spil bordtennis.