Ølsmagning

Online ølsmagning

Lad barchefen Niels tage dig med ind i øllets humlede, gærede og fortryllende verden – hjemme hos dig selv, hos din virksomhed eller et helt tredje sted! Med Studenterbarens online ølsmagning kan du opleve barchefen på slap line, når han fortæller røverhistorier og præsenterer nogle af Studenterbarens mest spændende og varierede øl.

Online Ølsmagningen er perfekt til dig der gerne vil lave noget socialt med dine venner eller medarbejdere, uden at I behøver at være i samme lokale for at dele en god oplevelse. Når du køber Studenterbarens Online Ølsmagning, får du en nøje sammensat ølpakke på 6 specialøl samt adgang til en berusende hyggelig video med vores barchef.

Du kan købe Online Ølsmagningen i  Studenterhus Aarhus. Hvis du køber flere end 5 smagninger, så kontakt barchefen på no@studenterhusaarhus.dk for at afgive din bestilling.

Pris: 249,- pr. stk (199,- for medlemmer af Studenterhus Aarhus)

Ølsmagning i Studenterbaren

Tag dine venner, kollegaer eller medarbejdere med til ølsmagning i Studenterbaren, og giv dem en helt særlig oplevelse, som de sent vil glemme.

Du kan få sammensat ølsmagningen helt som du vil, eller lade os lave den perfekte ølsmagning til dig – tilpasset sæsonen, udvalget og barchefens favoritter.

Du får din helt egen bartender, lidt snacks og muligheden for at hygge dig i godt selskab.

Bestil din ølsmagning i Studenterbaren ved at skrive til barchefen Niels på no@studenterhusaarhus.dk.

Ølsmagning ud-af-huset

Skal du holde firmaets julefrokost eller sommerfest, eller er du ansvarlig for din ven eller venindens polterabend? Så bestil en ølsmagning i Studenterbaren!

Vi kommer ud til dig med både øl og bartendere, og sammen vil vi give dine medarbejdere, kollegaer eller venner en helt unik oplevelse tilpasset til netop din situation. Skal det være juleølssmagning, alkoholfri ølsmagning eller skal I prøve kræfter med de specielle vildtgærede øl? Vi aftaler med jer, hvad der passer perfekt. Det eneste, du skal sørge for, er at gæsterne er klar til en fantastisk tur igennem øllets verden.

Kontakt barchefen Niels på no@studenterhusaarhus.dk for at høre mere om dine muligheder. Vi laver smagninger der er tilpasset netop din virksomhed, organisation, polterabend eller noget helt fjerde.