Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hvis du ønsker at finde et fritidsjob, hvor du kan tjene lidt ekstra, sætter vores fleksible vagtplaner rammerne for et job, der kan tilpasses til enhver livsstil.

Som Just Eat-bud er din fremmeste opgave at levere mad fra vores restaurantpartnere over hele byen til vores kunder.
Vi betaler vores bude en fast timeløn, hvilket betyder, at du også bliver betalt, mens du venter på restauranten. Dette inkluderer også pension, feriepenge og meget mere! Arbejder du om aftenen og på helligdage, findes der også ekstra tillæg. Vi tilbyder også fuld ulykkesforsikring, hvis der skulle ske dig noget, mens du er på farten.
For at blive Just Eat-bud skal du være fyldt 18 år, have adgang til en telefon med 4G til navigation og kunne følge grundlæggende færdselsregler. Du behøver ikke at tale dansk, såfremt du kan tale og forstå engelsk på et grundlæggende niveau.

Ansøgning

Lyder det som noget for dig? Ansøg via knappen øverst på siden.

Om Just Eat Takeaway.com

Just Eat er en førende online platform inden for madleveringstjenester, der forbinder kunder med et bredt udvalg af restauranter og fødevareudbydere. Virksomheden blev grundlagt i 2001 i Danmark og har siden udvidet sin tilstedeværelse til mange lande over hele verden.
Just Eat Takeaway er resultatet af en fusion mellem Just Eat og Takeaway.com i 2020. Denne fusion skabte en af verdens største online madleveringstjenester med en stærk international tilstedeværelse. Just Eat Takeaway opererer i mange lande og er dedikeret til at levere bekvemmelighed og kvalitet i form af madlevering til millioner af kunder verden over.
Så hvis du er en del af Just Eat Takeaway-gruppen, er du en del af et globalt fællesskab, der forbinder mennesker med lækre madoplevelser og leveringsservice på tværs af landegrænserne.