Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

AFRY: Kommunikationspraktikant efteråret 2024

AFRY: Kommunikationspraktikant efteråret 2024

Jobbeskrivelse

Vil du arbejde med spændende og varierende projekter inden for branding og formidling og kunne du tænke dig at blive del af et dygtigt tværfagligt team, hvor humøret og ambitionerne er tårnhøje? Så er du måske vores nye praktikant!

Hvem er AFRY? 

AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 19.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er vi ca. 850 kollegaer, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.  

Vi har en fælles mission: at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund. Vores vision er Making Future, og det forpligter.

Vi søger en praktikant til vores Aarhus-kontor med opstart efter sommerferien 2024. Som praktikant i AFRY vil du indgå på lige fod med resten af teamet, hvor du har mulighed for at lære af erfarne kollegaer og være med til at forme og præge vores projekter. Du får mulighed for at udfordre og udvikle dine faglige kompetencer og vil opleve en hverdag præget af samarbejde, indflydelse og ansvar. Som praktikant bliver du tilknyttet en mentor, der vil følge og vejlede dig gennem praktikperioden og sikre dig et lærerigt forløb.

Hvem er mine kommende kollegaer? 

Du vil indgå i AFRY’s danske kommunikationsteam, som har ansvaret for kommunikation og branding i Danmark. Vi er bl.a. ansvarlige for at opbygge AFRY’s omdømme og positionering, styre og planlægge den interne og eksterne kommunikation, rådgive landeledelsen og andre chefer, håndtere presse og PR, og bidrage til at styrke kulturen i AFRY. Hertil bidrager vi til virksomhedens forretningsudvikling og vækst, herunder styrke samarbejdet med vores gode kollegaer i IT, Finans, Administration og HR. Som praktikant bliver du en del af et stærkt team, bestående af seks passionerede og dygtige kolleger, fordelt på vores kontorer i Aarhus og Herlev. Derudover vil du arbejde tæt sammen med vores studiemedhjælper Sarah, som til den tid også vil være praktikant.

Kvalifikationer
Hvad er opgaven? 

Undervejs i din praktik vil du f.eks. prøve kræfter med: 

 • at indgå i det strategiske arbejde forbundet med intern og ekstern kommunikation og brand positionering 
 • at indgå i arbejdet med SEO og SEM samt marketing automation 
 • idé- og konceptudvikling af nuværende og nye kommunikative tiltag (fx kampagner, events, annoncer, video, SoMe-content m.m.) 
 • tekstforfatning + annoncer til trykte og digitale medier 
 • at planlægge, skrive og dele content på vores sociale medier 
 • udarbejde visuelt indhold (billeder, animation og videoer) på egen hånd og/eller i samarbejde med eksterne bureauer 
 • korrekturlæsning af diverse tekster, 
 • at arbejde med vores Employer Branding-strategi, lave indhold og eksekvere på aktiviteter, herunder messeforberedelse og afholdelse af messer 
 • kommunikationsrelaterede ad hoc-opgaver. 


Derudover vil der være mulighed for at blive koblet på særlige projekter eller opgaver alt efter interesseområde.   

Hvem er du? 

 • du er i gang med en uddannelse inden for f.eks. kommunikation, markedsføring, retorik, sprog eller medievidenskab
 • du er god til at skrive og formidler godt på dansk
 • du har en interesse for kommunikation og ikke mindst lysten og evnerne til at lære og bidrage
 • du er god til at opbygge relationer i en stor organisation, så du har de bedste forudsætninger for at opfange de gode historier til vores kommunikationskanaler 
 • du er en kreativ kommunikatør, der kan fortælle appellerende historier, der efterlader et indtryk hos læseren
 • du trives med både at lave rutineprægede opgaver, men samtidig også er klar på at tage et større ansvar i forbindelse med udvalgte opgaver og projekter 
 • du trives med deadlines og er fleksibel omkring din arbejdstid hvis behovet skulle opstå  
 • du er serviceminded og god til at kommunikere på alle niveauer af organisationen
 • du har et energisk arbejdsdrive og tør at udfordre eksisterende processer, så vi hele tiden bliver bedre. 


Hvorfor skal jeg vælge jer? 

AFRY er et af Nordens største ingeniørhuse. Vi sætter rammerne for en god arbejdsplads, hvor der er tid til at udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z. Vi samarbejder på tværs af fag og landegrænser, og det giver dig rig mulighed for at accelerere din karriere hos os. Sparring, feedback og teamwork er nøgleord i vores daglige arbejde, hvor digitalisering og bæredygtighed er strategiske pejlemærker.  

Vi arbejder bevidst med inklusion og diversitet – hos os kan du være dig selv. Og så er vi vilde med fleksibilitet, for der skal være tid til alt det, der giver værdi. Ikke kun på kontoret, men også derhjemme hos familien og vennerne.  

Af andre goder kan vi nævne: 

 • fleksible arbejdsforhold
 • kantineordning og fælles morgenmad hver fredag
 • mandagsyoga, fredagsbar og andre sociale arrangementer i løbet af året.

  Yderligere oplysninger

Hvordan søger jeg jobbet? 

For at kunne beskytte dine persondata, kan du ikke sende dit CV eller din ansøgning direkte på mail til os. I stedet skal du bruge linket nedenfor, som også sikrer, at dit CV havner det rigtige sted og bliver behandlet fortroligt.

Vær opmærksom på, at vi løbende afholder samtaler og ansætter når den rette kandidat er fundet.  

Jeg har et par spørgsmål … 

Så tag fat i Vinni Jürgensen, Head of Communications Denmark, på tlf. +45 29 10 07 64 eller på mail vinni.jurgensen@afry.com.  

At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we’re making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.