Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Region Midtjylland: Praktikant til Udviklingsteamet i Psykiatristaben

Region Midtjylland: Praktikant til Udviklingsteamet i Psykiatristaben

 med mulighed for ansættelse som studentermedhjælper 7 timer ugentligt.

Vi har brug for dig der gerne vil arbejde med rekruttering, tilknytning og kompetenceudvikling af medarbejdere i Psykiatrien i Region Midtjylland

Du har nu chancen for at blive praktikant i Udviklingsteamet i Psykiatristaben – vores fælles administration i Psykiatrien, hvor vi løser opgaver, der understøtter Hospitalsledelsen og de psykiatriske klinikker og sengeafsnit. Og vi håber sådan, du har lyst til at være med. I Udviklingsteamet arbejder vi bredt med initiativer inden for rekruttering, tilknytning og kompetenceudvikling på tværs af Psykiatriens 8 afdelinger, og du skal være med til at bidrage til et vigtigt stykke arbejde, der i sidste ende gavner patienter i psykiatrien. 

Du skal ikke lade dig skræmme, hvis det er nye områder for dig. Vi vil gerne have, at du vil arbejde med at blive (og gøre os andre) klogere. Du får en mentor, som du i starten vil arbejde tæt sammen med, så du kan lære teamets opgaver og organisationen at kende. Når du er klar, får du mere selvstændigt ansvar. 

Afhængig af din uddannelsesmæssige profil forestiller vi os, at du fx skal arbejde med følgende opgaver: 

 • Research til samt udvikling og implementering af kompetenceudviklingstiltag for forskellige faggrupper på tværs af afdelingerne i Psykiatrien 
 • Evaluere og videreudvikle vores mange kompetenceudviklingsforløb
 • Arbejde med e-læring og blended learning
 • Bidrage ind i arbejds- og projektgrupper og mødefora, bl.a. i form at mødebooking, -forberedelse og -opfølgning, udarbejdelse af dagsordenspunkter mm. samt generel sagsbehandling til fx Hospitalsledelsen
 • Praktiske opgaver i forbindelse med bl.a. kursusadministration, fx bistand til forløbsplanlægning, mødebooking og kommunikation med medarbejdere og ledere på tværs af Psykiatrien.


Du kommer til at arbejde i en udadvendt funktion, så du skal trives i samarbejdet med mange forskellige mennesker. Din hverdag hos os bliver fyldt med spændende udfordringer og løbende deadlines, og stillingen er præget af både et stort ansvar, forskelligartede arbejdsopgaver og en god mulighed for personlig udvikling. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i Udviklingsteamet, og vi lover dig, at det bliver både sjovt og lærerigt. 

Vi leder efter, dig, der:

 • er kandidatstuderende på en humanistisk, samfundsvidenskabelig eller sundhedsvidenskabelig uddannelse som fx Uddannelsesvidenskab, Læring og forandringsprocesser, Antropologi, Folkesundhedsvidenskab, Statskundskab osv. 
 • arbejder selvstændigt og struktureret
 • evner at samarbejde på tværs af alle niveauer i en organisation
 • har mod på nye udfordringer og er proaktiv i din egen udvikling 
 • trives med mange bolde i luften og en uforudsigelig arbejdsdag med hyppige deadlines
 • evner hurtigt at sætte dig ind i nye områder
 • har et godt humør og er nem at snakke med


Til gengæld kan vi tilbyde dig:

 • du opnår kendskab til et meningsgivende område med stort politisk fokus
 • et grundigt introduktionsprogram hos en flok kolleger, der tager imod dig med åbne arme
 • en mentor, der løbende giver feedback, da vi vægter et godt og udbytterigt forløb 
 • et netværk, hvor du møder andre nyansatte og praktikanter i Psykiatristaben
 • mulighed for at præge egne arbejdsopgaver 
 • typisk en større opgave, du selvstændigt vil kunne løse med sparring fra dine kolleger
 • et godt og socialt arbejdsmiljø, hvor den viden, du bidrager med, vægtes højt
 • et arbejdsområde, som er spændende, udfordrende og altid under udvikling
 • mulighed for at blive ansat som studentermedhjælper 7 timer om ugen samt mulighed for refusion af transport

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så skynd dig at sende os din ansøgning. 

Løn- og ansættelsesvilkår:
Der er tale om en ulønnet praktik på 30 timer om ugen med mulighed for ansættelse som studentermedhjælper 7 timer ugentligt. Tiltrædelse er 1. september 2024.

Det er afgørende, at praktikforløbet er meritgivende, og at du optjener ECTS-point under praktikperioden. Vi er fleksible i forhold til at opfylde kravene i din studieordning.

Arbejdsstedet er Psykiatristaben i Viborg. Vi har en fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så der er også mulighed for hjemmearbejdsdage. Den første måned vil det dog være nødvendigt med et større fremmøde for at lære organisationen, kollegaerne og opgaverne at kende.

Uddannelsespraktikker ved Region Midtjylland er altid ulønnede, vi refunderer dog transportudgifter svarende til billetprisen for en voksen med billigste offentlige transportform. Billigste offentlige transportform opnås typisk med et periode/pendlerkort. Udgiften skal altid dokumenteres.

Ansøgningsfrist:
Vi skal have din ansøgning senest 31. maj 2024, men vi indkalder løbende til samtaler.

Om Psykiatrien i Region Midtjylland
Psykiatrien i Region Midtjylland er fordelt på otte psykiatriske afdelinger for voksne, børn og unge. De 2900 ansatte behandler årligt over 30.000 borgere og modtager mere end 250.000 ambulante besøg. Psykiatristaben, der er Psykiatriens administration, ligger på tre matrikler i henholdsvis Viborg, Gødstrup og Skejby. Psykiatristaben består af seks fagområder: Ledelsessekretariat, HR, Økonomi og Planlægning, Kommunikation, Kvalitet og Udvikling samt Sundheds-it og Digitalisering. 

www.psykiatrien.rm.dk/

Yderligere oplysninger:
Ønsker du at høre mere om praktikstillingen, kan du kontakte teamleder for Udviklingsteamet, Sine Rudfeld Henriksen på telefon 2343 0906 

I Psykiatrien i Region Midtjylland prioriterer vi, at vores medarbejdere løbende udvikler deres kompetencer. Derfor har vi skræddersyet vores eget uddannelsesunivers – Psykiatriakademiet. Her kan du blive inspireret til det næste skridt i din karriere.

Læs mere om vores mange muligheder på Psykiatriakademiets hjemmeside :  Klik her for at se hjemmesiden