Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

RaskRask: Backend praktikant til tech teamet

RaskRask: Backend praktikant til tech teamet

Brænder du for backend udvikling? Vil du have en praktik, hvor du får frihed til at sætte dit eget præg på systemudvikling, programmering og IT arkitektur? Hvis det er tilfældet, så er RaskRask lige noget for dig.

Din mulighed hos RaskRask
Du vil spille en central rolle i vores indsats for at forstå og løse de komplekse tekniske udfordringer, som vores team står overfor i det daglige arbejde. Din primære opgave vil være at udvikle robuste backend-løsninger, der sikrer optimal funktionalitet og ydeevne af vores systemer og databaser. I vores agile og teknologidrevne virksomhed prioriterer vi brugen af de nyeste teknologier og værktøjer inden for backend-udvikling. Vi sætter også pris på et stimulerende udviklingsmiljø med gensidigt ansvar og gode feedback-muligheder.

Med faglig stolthed og et konstant sigte efter forbedring elsker vi at dykke ned i kodning, kompleksitet og detaljer. Som praktikant hos RaskRask bliver du ikke kun en del af vores værdier, men også stræben efter at udvikle sig både personligt og fagligt for at blive en ekspert inden for backend-udvikling.

Mulige arbejdsopgaver:
● Samarbejde med tech-teamet for at designe, udvikle, teste, implementere og vedligeholde backend-applikationer.
● Udvikling af backend API’er der følger nyeste teknologier
● Bidrage til design og forbedring af tjenester på tværs af forskellige backend-applikationer.
● Mulighed for at arbejde med CI/CD teknologier, Docker, UNIX og Devops
● Implementering af kundens ønsker i overensstemmelse med forretningsregler.
● Forstå værdien af forskellige udviklingsstadier, fra ide til produktion
● Skrive kode direkte til produktion, på lige fod med andre i tech-teamet.

Din udvikling i løbet af praktikken

I løbet af den første uge vil du…

● få en varm velkomst, hvor du bliver introduceret til RaskRask og lære stacken samt resten af dine kollegaer at kende.
● blive introduceret til vores arbejdsmetoder, systemer og vores værdier i et tempo du kan følge med i.
● få tildelt en fast kontaktperson, som er ansvarlig for din introduktion, praktik og er tilgængelig for spørgsmål og sparring under hele dit praktikophold.
● blive præsenteret for en række indledende arbejdsopgaver, der giver dig en god forståelse af vores arbejdsmetoder og mål.

Når du er blevet sat godt ind i RaskRask og føler dig sikker i dit arbejdsområde vil
du…

● blive betragtet som et fuldbyrdet medlem af teamet.
● blive inddraget i alle udviklingsstadier og være med til at sætte dit aftryk på vores systemer.
● være med til at udvikle dig fagligt sammen med resten af teamet. Ønsker at blive den bedste programmør.

Hos RaskRask investerer vi i din trivsel
Vi bestræber os på, at du som praktikant glæder dig til at møde på kontoret hver dag og går fra praktikken med en masse ny erfaring indenfor backend-udvikling. Alle på kontoret er tidligere praktikanter, så vi ved, hvordan det er at være i dine sko. Vi har god erfaring med IT-praktikanter, så vi er altid klar til at hjælpe dig med at forme en praktikopgave eller hovedopgave, der ikke blot opfylder dine studiemæssige krav, men også adresserer vores aktuelle behov og udfordringer i RaskRask.

Som praktikant hos RaskRask får du gratis frokostordning, hver torsdag er der fælles morgenmad, og om fredagen tager vi en øl/sodavand sammen for at fejre en god uge. Du vil arbejde side om side med gode kollegaer, der værner om det sociale sammenhold. Vi er et lille familiært team, der nyder hinandens selskab, og du bliver selvfølgelig også inkluderet i vores forskellige sociale arrangementer, såsom padel tennis, firmamassage og bowling.

Om RaskRask
Du bliver en del af Danmarks førende velvære-koncept for udekørende massører. Hos RaskRask samarbejder vi med behandlere over hele Danmark om at give de bedste oplevelser til vores kunder, som har brug for hjælp og behandling. Fra kontoret i Aarhus arbejder vi passioneret med alt fra administration og HR til back og frontend udvikling, customer success, marketing og digital design.

Det praktiske
Praktikken varer 4-6 måneder, arbejdstiden er ca. 37 timer om ugen, med mulighed for at tilpasse det til dit studie. Vi sidder på vores kontor i Universitetsbyen 7, bygning 1712, 8000 Aarhus C.

Send din ansøgning og CV via knappen ovenfor.
Vi inviterer løbende til samtale, så hold øje med dine email! 

Har du spørgsmål kan du kontakte os på: info@raskrask.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bedste hilsner
RaskRask teamet
93 88 00 63
info@raskrask.dk