Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Bakken Bears: Salgs- og Eventpraktikant

Bakken Bears: Salgs- og Eventpraktikant

Er du knaldgod til at skabe, planlægge og drive events og brænder du samtidig for det gode samarbejde med kommercielle partnere – så søg stillingen som salgs- og eventpraktikant hos Bakken Bears

Vi søger en proaktiv og selvstændig praktikant, som brænder for at bidrage til kontinuerlig vækst og udvikling. Du vil indgå i et team af dygtige og dedikerede kollegaer, som brænder for eventafholdelse, hvor jargonen er uformel og bærer præg af ønsket om at skabe de fedest mulige events, og hvor vi hele tiden stræber efter at udvikle os og blive bedre til det, vi laver. Vores gæster – såvel tilskuere som samarbejdspartnere – er i centrum, og vi arbejder hele tiden på at skabe den bedst mulige oplevelse for tilskuere og især de mange samarbejdspartnere i Bakken Bears.

Vi søger en praktikant som brænder for at skabe og drive events i alt fra den planlæggende til især den udførende del. Ligeledes skal du som praktikant have forståelse for den salgsmæssige del af forretningen, hvor relationsskabende arbejde og effektuering af partnerskaber er i højsædet. Mange af vores events skabes for eller i samarbejde med virksomhederne, og med ønsket om konstant udvikling er der også et fokus på at forøge antallet af kommercielle partnere, som der kan skabes events for og i samarbejde med.

Dine primære opgaver:

  • Forberedende salgsarbejde; herunder udarbejde target-liste, skabe indgange, booke møder for kollegaer i salgsteam
  • Bistå i planlægningen og udførelsen af events; herunder udarbejde deltagerlister, koordinere eksponeringsmateriale og sikre en veludført afholdelse af events
  • Afstemme ønsker med og arrangere events for samarbejdspartnere
  • Aktivering af partnerskaber; herunder effektuering af aftaler
  • Bidrage med idéer til nye tiltag og andet


Du kan forvente at indgå i et team med højt til loftet, en uformel omgangstone, og mulighed for at præge din hverdag og arbejdsopgaver. Hos os får du rigtige opgaver, som vi er afhængige af, bliver løst, og derfor forventer vi en ansvarsbevidst person. Til gengæld kan du forvente høj fleksibilitet og frihed under ansvar.

Om organisationen

Bakken Bears deltager hver sæson i enten FIBA Europe Cup eller Basketball Champions League og spiller dermed mod nogle af Europas helt store klubber. Vi har også ofte tidligere eller fremtidige NBA-spillere på holdkortet i klubben.

Udover at rejse Europa rundt, har Bakken også en bunke danske mesterskaber, Aarhus’ bedste erhvervsnetværk, et basketballakademi, en fanshop, en masse frivillige og en organisation med syv ansatte på kontoret, foruden sundhedsstab, trænere og spillere.

Derudover driver vi et af Midtjyllands største erhvervsnetværk med +130 virksomheder, ca. 50 årlige events, og en fed klub i rivende udvikling.

Vi tager kun praktikanter, der modtager SU under praktikperioden, der typisk varer fem måneder. Hvis dette lyder som noget for dig, så søg stillingen ved at sende en mail til tk@bakkenbears.com. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!