Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Bakken Bears: Publikumsrettet Praktikant til Kommunikation, Marketing & Events

Bakken Bears: Publikumsrettet Praktikant til Kommunikation, Marketing & Events

Bakken Bears søger praktikanter med fokus på kommunikation og tilskuerrettede events. Det handler om at fylde hallen med sponsorer og tilskuere, få vores budskaber ud til de samme grupper, samt sælge billetter og merchandise. Du kommer ind i en ambitiøs afdeling, som siden august 2021 næsten har tredoblet billetsalget, men vi er langt fra færdige med at udvikle os.

Vi:

  • Markedsfører klubben online, på SoMe, gennem medier og samarbejdspartnere, og på skoler og uddannelsesinstitutioner over for tilskuere og partnere (sponsorer).
  • Kommunikerer gennem egne onlinemedier, pressearbejde, email samt betalte annoncer. Derudover skal der produceres masser af highlights, interviews og video.
  • Laver events, som vi har en ambition om skal være blandt landets bedste sportsoplevelser. Det handler om afviklingen af kampene, hvor der skal koordineres publikumsoplevelser, konkurrencer, cheerleaders og gæsteartister.
  • Større events, som eksempelvis vores Student Basketball Party i samarbejde med Studenterhus Aarhus.


Vores praktikanter får lov at få rigtige opgaver og rigtigt ansvar. Der er naturligvis også praktiske opgaver, men vi tør godt love, at det at lave kaffe blegner i forhold til alt det sjove.

Om organisationen

Bakken Bears deltager hver sæson i enten FIBA Europe Cup eller Basketball Champions League og spiller dermed mod nogle af Europas helt store klubber. Vi har også ofte tidligere eller fremtidige NBA-spillere på holdkortet i klubben.

Udover at rejse Europa rundt, har Bakken også en bunke danske mesterskaber, Aarhus’ bedste erhvervsnetværk, et basketballakademi, en fanshop, en masse frivillige og en organisation med syv ansatte på kontoret, foruden sundhedsstab, trænere og spillere.

Derudover driver vi et af Midtjyllands største erhvervsnetværk med +130 virksomheder, ca. 50 årlige events, og en fed klub i rivende udvikling.

Kan du se dig selv i en eller flere af disse opgaver, så skynd dig at kontakt os.

Vi tager kun praktikanter, der modtager SU under praktikperioden, der typisk varer fem måneder.

Hvis dette lyder som noget for dig, så søg stillingen ved at sende en mail til Mads Olesen på mo@bakkenbears.com

Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!