Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Bakken Bears: Salgspraktikant

Bakken Bears: Salgspraktikant

Er du knaldgod til salg og drives du af at indgå i et dynamisk team – så søg stillingen som salgspraktikant hos Bakken Bears

Vi søger en proaktiv og selvstændig praktikant, som brænder for at bidrage til kontinuerlig vækst og udvikling. Du vil indgå i et team af dygtige og dedikerede kollegaer, som brænder for salg, optimering og udvikling, hvor jargonen er uformel og bærer præg af ønsket om hele tiden at udvikle sig og blive bedre til det vi laver. Vores samarbejdspartnere er i centrum – og vi arbejder hele tiden på at øge tilfredsheden gennem værdiskabende partnerskaber, der sætter virksomhederne i spil.

Vi søger en praktikant med forståelse for relationsskabende arbejde, effektuering af partnerskaber, salg og arbejdet som et salg medfører. En kollega, som ønsker at lære og gerne arbejder for personlig udvikling indenfor feltet.

Dine primære opgaver:

  • Forberedende salgsarbejde; herunder udarbejde target-liste, skabe indgange, booke møder for kollegaer i salgsteam
  • Deltage på salgsmøder
  • Udarbejde kontrakter
  • Oprette kunder i CRM-system (Clubtimiser)
  • Aktivering af partnerskaber; herunder effektuering af aftaler
  • Bidrage med idéer til nye tiltag og andet


Du kan forvente at indgå i et team med højt til loftet, en uformel omgangstone, og mulighed for at præge din hverdag og arbejdsopgaver. Hos os får du rigtige opgaver, som vi er afhængige af, bliver løst, og derfor forventer vi en ansvarsbevidst person. Til gengæld kan du forvente høj fleksibilitet og frihed under ansvar.

Om organisationen

Bakken Bears deltager hver sæson i enten FIBA Europe Cup eller Basketball Champions League og spiller dermed mod nogle af Europas helt store klubber. Vi har også ofte tidligere eller fremtidige NBA-spillere på holdkortet i klubben.

Udover at rejse Europa rundt, har Bakken også en bunke danske mesterskaber, Aarhus’ bedste erhvervsnetværk, et basketballakademi, en fanshop, en masse frivillige og en organisation med syv ansatte på kontoret, foruden sundhedsstab, trænere og spillere.

Derudover driver vi et af Midtjyllands største erhvervsnetværk med +130 virksomheder, ca. 50 årlige events, og en fed klub i rivende udvikling.

Vi tager kun praktikanter, der modtager SU under praktikperioden, der typisk varer fem måneder. Hvis dette lyder som noget for dig, så søg stillingen ved at sende en mail til tk@bakkenbears.com. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!