Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

SYMBIOTIQ: Studentermedhjælper til Projektledelse, Programledelse og PMO ledelse

SYMBIOTIQ: Studentermedhjælper til Projektledelse, Programledelse og PMO ledelse

Koordinator til Projektledelse, Programledelse og PMO ledelse

Hos SYMBIOTIQ udfører vi projekt- Program- og PMO ledelse på højt niveau i globale forandringsprojekter hos vores kunder som blandt andet omfatter de største Manufacturers, Renewables og Retail koncerner i Danmark/Jylland.

Som Studentermedhjælper vil du få til opgave at gennemføre en række selvstændige opgaver indenfor udarbejdelse af rapporter, dokumenter, templates, præsentationer og SoMe indhold mm. i forbindelse med staffing, projektledelse, rapportering og procesoptimering i SYMBIOTIQ og for vores kunder og partnere.

Du har en baggrund som Bachelor og er på en videregående uddannelse hvor du arbejder med problemløsning, analyser, fremstilling af forslag, udarbejdelse af rapporter og planlægning og eksekvering af events eller projekter.

Du studerer måske på AAU BSS, Cand Merc., Erhvervsøkonomi, International Business, Innovation management eller lignende.

Vi tilbyder et job på kontor i INCUBA på Katrinebjerg med de dertil hørende faciliteter, en konkurrencedygtig løn og deltagelse i kunderettede aktiviteter, der vil give dig indblik i og læring om program-, projekt-, og PMO ledelse på internationalt højt niveau.

Arbejdets omfang er 1-2 dage om ugen, typisk mandag, eller fredag.

Send din ansøgning til madsbonde@symbiotiq.dk

Vi forventer at holde samtaler i juni.