Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Vil du have hands-on erfaring med projektledelse, eventkoordinering og få mulighed for at netværke med erhvervslivet og andre engagerede studerende? Så kan det være dig, der er ny frivillig i Erhvervsgruppen.

Hvad kommer du til at lave i erhvervsgruppen?

I tæt samarbejde med små og store virksomheder planlægger Erhvervsgruppen forskellige typer events, som bygger bro mellem studerende og erhvervslivet. I Studenterhus Aarhus har vi allerede et stort virksomhedsnetværk, så gennem erhvervsgruppens arbejde får du mulighed for at møde erhvervslivet og arbejde på dit netværk.

Der er en høj grad af medindflydelse og ansvar i gruppen, og du har i dén grad mulighed for at tage teten og se din idé blive til virkelighed. Gruppen har tidligere afholdt alt fra “Bliv en haj til CV & Ansøgning”, “Studiemonopolet”, “Investering for Dummies”, “Din guide til legatjunglen”, “Byg din LinkedIn-profil” til “Lederevner og konflikthåndtering på arbejdspladsen”. Alle idéer er velkomne.

Målgruppen for vores events er studerende på alle de videregående uddannelsesinstitutioner, og som frivillig i Erhvervsgruppen er du med helt fra tegnebrættet til eksekvering af arrangementerne. Du opnår altså erfaring med både projektledelse, idégenerering, virksomhedskontakt, kommunikation og markedsføring samt eventafvikling.

Om dig

Vi søger frivillige, der har mod på at bidrage med deres egen faglighed, personlighed og kreativitet i eventplanlægningen, og som er nysgerrige på, hvad erhvervslivet er for en størrelse.

Vi sætter pris på en tværfaglig gruppe med forskellige kompetencer, der tilsammen giver et stærkt team. Du behøver altså ikke at have en bestemt faglig profil – Erhvervsgruppens frivillige kommer fra forskellige studier og uddannelsessteder.

Vi har både brug for dig, der:


Så hvis du kan se dig selv i noget af dette – og har lyst til at lære det, du ikke har erfaring med endnu, så skal du endelig kontakte os. For alle gruppens frivillige gælder det, at det er vigtigt, at du samarbejder godt i et team, kan tage ansvar for det fælles arbejde og er engageret i gruppens projekter og events.

Arbejdsbyrden er svingende, men ligger i gennemsnit på omkring 3-4 timer om ugen (der vil være flere opgaver op til et event). Og vi forventer, at du kan deltage i gruppemøde hver 14. dag.

Du bliver en del af et stærkt frivilligmiljø

Vi har ca. 150 fantastiske frivillige i Studenterhus Aarhus, og de er en del af forskellige grupper i huset. Heraf er vi 15-20 studerende i Erhvervsgruppen. Hvert semester holder vi husmøder, der – med forskellige temaer – sætter fokus på kompetenceudvikling og socialt sammenhold i huset, og vi har også altid en sommerfest og julefrokost.

Om Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er et studenterhus for studerende på alle videregående uddannelser i Aarhus. Foruden vores fantastiske frivillige er der ni fuldtidsansatte i huset, og vi brænder allesammen for at skabe et bæredygtigt studiemiljø for de studerende i byen. Vi sørger for, at studerende har adgang til kulturelle, erhvervsrettede og sociale arrangementer, studiejobs, praktikpladser og mulighed for at møde hinanden på tværs af uddannelse, nationalitet og akademisk baggrund. Lær os bedre at kende her: https://www.studenterhusaarhus.dk/ eller her: https://www.facebook.com/StudenterhusAarhus

Vil du være med?
Vil du styrke dit CV og samtidig være med i et fagligt og socialt fællesskab, der både går op i business og pizza-hygge, virksomhedsbesøg og vin/ølsmagning – så send et par linjer om dig selv, hvad du læser og din motivation for at ville være med i gruppen til erhvervskoordinator i Studenterhus Aarhus, liv@studenterhusaarhus.dk. Du må gerne sende dit CV med, men det er ikke et krav.

Opstart: Efter sommerferien.

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *