Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Vil du gerne blive mere bevidst om dine faglige kompetencer samtidig med, at du får lov at arbejde med virkelige virksomheders virkelige problemstillinger? 

Så har du muligheden for at blive en del af Idékomitéen; en caseløsende frivilliggruppe hos Studenterhus Aarhus med netværkssøgende og kompetencenysgerrige studerende fra de forskellige videregående uddannelser. 

Hvad er Idékomitéen?  

Som frivillig bliver du en del af Idékomitéen. Idékomitéen er en gruppe af frivillige fra forskellige videregående uddannelser, der assisterer virkelige virksomheder i at løse virkelige problemstillinger. Cirka én gang om måneden tager 6-10 af medlemmerne ud i en virksomhed og laver et Student Advisory Board. Det er et trygt og hyggeligt forum, som giver dig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Det er derfor også en oplagt mulighed for at netværke med såvel andre studerende som virksomheden, som (måske) kunne være din kommende arbejdsplads?  

Hvad er et Student Advisory Board? 

Et Student Advisory Board er en fire timers workshop hos et erhvervsmedlem i Studenterhus Aarhus. Boardet bliver planlagt og faciliteret af to frivillige facilitatorer. Idékomitéens frivillige medlemmers rolle er at møde op til boardet hos virksomheden, hvor vi brainstormer og kommer med inputs på en konkret case eller udfordring, som virksomheden står med. Alle har mulighed for at blive hørt, og virksomhederne kan stille spørgsmål. Det er ikke forventet, at du ved en masse om casen eller temaet, blot at du kommer med dine umiddelbare tanker. Virksomheden giver gratis frokost og anden forplejning. 

Vi har fx givet input til cases, som hvordan en turistorganisation kan udarbejde et attraktivt frivilligtilbud for unge, til hvordan en bank bedre kan målrette deres events til studerende. 

Hvad får du ud af at være frivillig i Idékomitéen? 


Hvad forventer vi af dig? 

Som medlem af Idékomitéen forventer vi, at: 


Hvis du er interesseret eller blot vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os på: idekomiteen@studenterhusaarhus.dk. Skriv gerne et par linjer om dig selv og hvilket studie, du går på i mailen, hvis du gerne vil være med. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Læs mere om Idékomiteen HER. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *