Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Bliv frivillig eventkoordinator i Erhvervsgruppen, Studenterhus Aarhus

Vil du have hands-on erfaring med projektledelse, eventkoordinering og få mulighed for at netværke med erhvervslivet? Så kan det være dig, der er ny frivillig i Erhvervsgruppen!

I tæt samarbejde med små og store virksomheder, planlægger Erhvervsgruppen forskellige typer events, som bygger bro mellem studerende og erhvervsliv. Som frivillig i Erhvervsgruppen er du med helt fra tegnebrættet til eksekvering af arrangementerne og opnår erfaring med både projektledelse, idégenerering, virksomhedskontakt og markedsføring. Derudover kan du få inspiration og netværksmuligheder gennem de workshops og virksomhedsbesøg, der jævnligt afholdes internt for de frivillige i gruppen.

Du behøver ikke en bestemt faglig profil – Erhvervsgruppens frivillige kommer fra forskellige studier og uddannelsessteder, og lader derfor deres kompetencer og fagligheder mødes i event-arbejdet.

Vi søger frivillige, der har mod på at bidrage med deres egen faglighed, personlighed og kreativitet i eventplanlægningen, og som er nysgerrige på, hvad erhvervslivet er for en størrelse. Gode kommunikative evner på tale og skrift, samt sans for planlægning og organisering, er kompetencer vi sætter pris på – og så må du gerne have en god portion gå-på-mod, lyst til at lære og en stærk frivilligånd!

Arbejdsbyrden kan være svingende, men ligger på omkring 4 timer om ugen. Vi forventer, at du kan deltage i gruppemøde hver 14. dag.

Vil du styrke dit CV og samtidig være med i et fagligt og socialt fællesskab, der både går op i business og brætspil, virksomhedsbesøg og videoaftener – så send et par linjer om dig selv, hvad du læser og din motivation for at ville være med i gruppen til gruppens ledere Ruben og Marie-Louise (rubenskov@hotmail.com og  iversenmalou@gmail.com). Du må gerne sende dit CV med, men det er ikke et krav.

Opstart: Så snart som muligt. 

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *