Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Studenterhus Aarhus: Timelønnede Baransvarlige i verdens bedste studiemiljø

Studenterhus Aarhus: Timelønnede Baransvarlige i verdens bedste studiemiljø

Er du Studenterhus Aarhus nye baransvarlige?

Kan du bevare overblikket, når der er knald på? Vil du gerne lære mere om ledelse og motivation af frivillige? Har du mod på at afvikle små og store events, og kan du lide selv at stå bag baren?

Studenterhus Aarhus søger nye timelønnede baransvarlige til vores team. Som baransvarlig kommer du til at arbejde i et af Aarhus’ største frivilligmiljøer sammen med ca. 150 andre studerende. Du vil få et varieret arbejde, hvor to dage sjældent er ens, og hvor du er med til at understøtte studiemiljøet i verdens bedste studieby.

Din rolle vil være:

Som baransvarlig kommer du både til at arbejde i Studenterbaren, i Studiecaféen og til arrangementer i resten af huset. Du kommer hele vejen rundt om alt, der skal være på plads for at afvikle events lige fra sikkerhed til kundeservice, fra tidsplaner til teknik og fra bemanding til personaleledelse samt at arbejde bag baren. 

Nogle dage arbejder du bag baren i Studenterbaren, hvor du kommer til at snakke lækre øl med stamkunderne, have et smil på læben selvom der er travlt, og hjælpe kunderne med at få nye og spændende øl-oplevelser – og bare rolig, vi skal selvfølgelig nok hjælpe dig med at få styr på udvalget!

Andre dage skal du, sammen med Studenterhusets frivillige, afvikle små og store events der strækker sig over alt fra koncerter, foredrag, debatter, studiefester, rusarrangementer, internationale aftener, secondhand bazarer og meget mere. Du er den ansvarlige på vagten, så du skal kunne bevare overblikket, motivere andre og have lyst til at have travlt. Til gengæld tilbyder vi dig verdens fedeste studiejob med skønne kolleger og en afslappet stemning, hvor du får ansvar og rig mulighed for at lære mere.

Hvem er du:

  • Du er studerende på en videregående uddannelse, og har mindst 2 år tilbage af din uddannelse.
  • Du er positiv, smilende og serviceminded.
  • Du har gerne erfaring som bartender eller lignende, eventuelt fra en fredagsbar eller en festival.
  • Du kan tage ansvar og motivere andre.
  • Du søger fællesskabet, og er villig til at engagere dig i det sociale miljø i Studenterhus Aarhus.


Hvad tilbyder vi?

  • 1-2 vagter ugentligt (ca. 30-40 timer månedligt).
  • Indflydelse på dine vagter – det er muligt at vælge vagter alle ugens dage.
  • Løbende interne kurser for ansatte og frivillige.
  • Et ungt og dynamisk miljø, spændende arrangementer og engagerede kollegaer.


Hvis det lyder som noget for dig:

Så skynd dig at sende en ansøgning til vores barchef Niels Overgaard på  niels@studenterhusaarhus.dk. Har du spørgsmål, så ring til Niels på 23 31 27 72.

Vi kalder løbende til samtale og opstart er hurtigst muligt.