Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vertica: 0 chefer – 120 kollegaer

Vertica er et hus, der skaber ecommerce-løsninger for nogle af Danmarks største virksomheder. Det er for eksempel Søstrene Grene, Coop, Hørkram, Bolia, Normal med flere.

 

Og i al ubeskedenhed gør vi det ret godt. Vertica er nemlig landets mest prisvindende ecommerce-bureau.

 

Fri for hierarki

Vi er et spraglet mix af kvikke udviklere, kreative UX’ere, målrettede projektledere og resultatorienterede forretningsudviklere.

Men vi er ikke som de andre.

 

Vi er nemlig en non-hierarkisk virksomhed. Det betyder, at vi ikke har chefer. Alles meninger bliver hørt: dine idéer er lige så gode som andres – det bedste argument vinder altid.

 

Vi kan ikke lide facitlister. I stedet elsker vi at udfordre status quo og at undersøge nye muligheder. Det gør vi i teams og på kryds og tværs af fagligheder.

Hjerne & hjerte

Vi vil lave de bedste løsninger på markedet. Og derfor skal vores kollegaer være dygtige og engagerede.

 

For at vi lærer nyt og kan blive dygtigere, har alle en fast karrierecoach. Derudover har vi et internt academy med mere end 25 kurser om året, og vi har sat uddannelsesbudgettet frit. Det vil sige, at hvis der er en ny teknologi, et emne eller en ny kompetence du vil blive dygtigere inden for, så betaler Vertica.

 

Én ting er den faglige viden. Noget andet er livet ved siden af arbejdet.

 

Hos Vertica tror vi på at de bedste resultater skabes af hele mennesker.

 

Derfor arbejder vi aldrig mere, end vores hoveder og kroppe vil være med til. For selvom vi elsker vores arbejde, elsker vi også at være de ølbryggende, surdejsbagende, biavlende, mountainbikende og strikkenørdede mennesker, vi også er.

 

Sådan har det været i mere end 20 år. Og sådan vil det altid være i Vertica.