Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Visma er en softwarevirksomhed, der er blandt Europas førende inden for fremtidssikrede softwareløsninger og konsulentydelser, der forenkler forretningsprocesser i private og offentlige virksomheder. Vi er førende leverandør af produkter, ydelser og specialdesignede it-løsninger, som effektiviserer virksomheder i Danmark. 

I Visma Consulting er vi i alt 600 dedikerede medarbejdere, der udvikler og implementerer digitaliseringsløsninger på livet løs. Vi arbejder både med private og offentlige kunder, hvor vi laver projekter som skaber sammenhæng på tværs af systemer, processer og organisatoriske skel. Projekterne tager udgangspunkt i de organisatoriske behov, og der er således ofte tale om skræddersyede digitaliseringsløsninger.
Hos Visma Consulting i Aarhus, sidder vi lige nu 25 stærke profiler. Flest IT-udviklere, en del forretningskonsulenter, projektledere og UX´ere. 
Vi er et sted for viden og innovation og bidrager til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. Her bliver du kollega med ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.