Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

5R Marketing er landets største outbound contact center, som dagligt servicerer nogle af de største virksomheder med salg, møder og andre services. Virksomheden blev etableret i 2005 med det formål at skabe en virksomhed, der på en god og ordentlig måde kunne hjælpe med at vækste samarbejdspartnernes forretninger.

 

Som deltidsmedarbejder hos 5R Marketing bliver du koblet på en af vores samarbejdspartnere, og sammen med dine kollegaer og resten af organisationen, er du ansvarlig for at vi indfrier deres forventninger. Du bliver onboardet som ingen andre steder, så du behøver ikke have erfaring fra lignende arbejde. Det vigtigste er, at du elsker at tale med mennesker og er villig til at udvikle dig.

 

Den erfaring og uddannelse som du får med herfra, kan have stor værdi for din fremtidige karriere. Vi oplever en større og større efterspørgsel efter vores medarbejdere pga. deres kommunikative kompetencer og evnen til at åbne døre og skabe dialog, og det er fra alle tænkelige brancher.

 

Hos 5R Marketing bliver du en del af et inspirerende arbejdsmiljø, hvor sammenhold og udvikling vægtes højt, og det netværk du skaber hos os, kan vare for evigt; både privat og professionelt.