Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Om Aagaard Fertilitetsklinik

Aagaard Fertilitetsklinik hjælper ufrivilligt barnløse solo-mødre og par med at opnå deres drøm om at få et barn og skabe en familie. Aagaard Fertilitetsklinik ligger i Skejby ved Aarhus og har eksisteret siden 2004. Vi tilbyder inseminationsbehandling, IVF-behandling, PGT-behandling og ægdonationsbehandling.

Ægdonationsbehandling tilbydes kvinder, som desværre ikke kan blive gravide med egne æg. De har derfor brug for en ægdonor, for at kunne opnå graviditet og drømmen om en familie.

Som kvinde kan du kan hjælpe ufrivilligt barnløse ved at blive ægdonor hos Aagaard Fertilitetsklinik. Du kan læse mere om at blive ægdonor her . Forespørgsel eller samtale om at blive ægdonor er altid helt uforpligtende. Vi ved, at det er en stor beslutning.

 

Om Skejby Cryobank

Skejby CryoBank er en sædbank beliggende i Skejby ved Aarhus sammen med Aagaard Fertilitetsklinik. Vi hjælper ufrivilligt barnløse solo-mødre og par med at opnå deres drøm om at få et barn og skabe en familie ved hjælp af donorsæd.

 

Som mand kan du kan hjælpe ufrivilligt barnløse ved at blive sæddonor hos Skejby Cryobank. Du kan læse mere om at blive sæddonor her. Forespørgsel eller samtale om at blive sæddonor er altid helt uforpligtende. Vi ved, at det er en stor beslutning.